Abonent TPSA
/ 83.21.84.* / 2009-03-24 16:54
Co do Polsau, masz rację, nie ma i nie było go w Multipakiecie - w Videostradzie, ale TVN miałem bez przerwy od 18-01-2008 do dnia 22-03-2009 i teraz (od 23-03-2009) mam go nadal w Neostrada1024+TV. Na 6 m-cy gratis miałem HBO+HBO2 gdy zamówiłem Multipakiettp512 po neo256. Oczywiście, są minusy, ale jak wiecie inni dostawcy też maja swoje grzeszki, nawet tu na tym forum ktos pisze o negatywach innego operatora. Mając Multipakiet tp512 nie rozstałem się z podstawowym pakietem UPC (ok.32 zł kwartalnie), w tym TVP1, TVP2,TVP3, Polsat, TVN, TV4, TV PULS, TV POLONIA,. Gdy nawala rzadko, ale jednak coś z TPSA (ostatnio była przerwa od 22-5:00 w Częstochowie (wymiana światłowodu) - wtedy Videostrada jest zbawieniem i odwrotnie. Jakośc odbioru telewizyjnego jest porównywalna, dużym plusem jest wypożyczalnia video, kto potrafi - to może nagrać kodowane, płatne filmy na swój sprzęt.. Inni operatorzy chyba nie udostępniają wypożyczalni video? Póki co, dla mnie obecnie TPSA jest najlepsza w ofercie, uwzględnioająć wszystkie pobocza, konto w tPsa, z obsługą online, podgląd wypożyczalni video wna stronie TPSA, wspólne sprawy i ulgi z Orange - gdzie mam karty SIM, współne sprawy z abonamentem telefonicznym standard i Voip, wspólna faktura. Minus - brak możliwości odliczenia ulgi, ale może i to wkrótce zniknie, bo konkurencja wymusi ustępstwo TPSA i w tej kwestii. Nie wiem oc sie tak upierają z ty fakturowaniem netu, sam monitowałem i pisałem skargi do UOKiK i TPSA, bezskuteczne. GG2017121