podatnik
/ 2009-02-17 10:52
/
Bywalec forum
Idź chłopie lepiej do kasyna , szanse że zarobisz takie same jak w funduszach ale przynajmniej bedziesz mial rozrywkę.
Nikt ci dobrze nie doradzi , już cie kaperuja na tym forum . Niech się pochwala ile ich klienci wtopili , i czemu ich nie uprzedzili że idzą spatki skoro tacy madrzy.
Prawda jest taka ,ze im chodzi tylko o ściągnięcie kasy do swojego funduszu ,żeby sie wykazać i zarobić dla siebie.
Sam musisz wyczuć moment że już jest dno i zacznie iść w górę.Najwieksi spece popełnili ostatnio błedy.
Osobiście uważam ,że jeszcze pójdą indeksy na dół , a w funduszach można wogóle stracić bardzo dużo.jak masz ciężko zarobiona kasę to idź z nia do Państwowego Banku , niewiele ale pewnie. Jak chcesz spekulować to musisz być świadom ryzyka i nie słuchaj doradców.
Mój doradca namówił na fundusze jednostka kosztowała 120 zł i był pewny ,że pójdą w góre i zarobię na tym , no i wiele na to wskazywało - dziasiaj są po 39 zł jednostka.
Dziękuje Bogu ,że nie za tyle kupiłam na ile liczył mo doradca. Dzisiaj mnie unika , jakoś nie dzwoni z madrymi pomysłłami. Ale widziała , jak obrasta w dobra gdy zaczął pracować w tej firmie i kaperować klientów i to jest naga prawda o funduszach.