Ostatecznie Brazylia minimalnie + 0,07%, Nie wiem czy to dobry znak czy zły. Patrząc na pozostałe rynki w to raczej zaden znak, tym bardziej ze Nadaq też pikował w dół.
Wiem jedno Ja nastawiam sie w bliskim terminie na wejście 100% portfela w fundusze akcje, i przynajmniej 50% będzie to fundusz głównierynki finansowe (BANKI) (Unikorona
Akcje )który ma też spory kawałekj w budownictwie i przemyśle co z racji nadchodzacego lata uważam za dobrą inwestycję. Sam siedze w budownictwie i na własnej skórze widze olbrzymi rozruch na rynku budownictwa (Ludzi do pracy brakuje tyle roboty jest ,że właściewie do lipca ciągły front, a mamy u nas z 70 osób),No i w zwiazku z tym marże rosną.
25% portfela w fundusze oparte na rynku budownictwa moze ING budownictwa i nieruchomosci ale jeszcze nie zdecydowałem.
25% w akcej ogólne z wigu 20
Jest też szansa ,że poodejmuje od ww fundów po 5-15% i wejde w jakiś fundusz operujący na zagranicznych rynkach tych co najwiecej straciły.
Zastanawiam sie jeszcze w srednim terminie za 2-3 tygodnie nad fundach Gold lub Mining ale to bvedzie zalezało jak sie sytuacja rozwinie w najbli zszym ttygodniu lub 2