angielski dla wyjeżdżających za granicę do pracy i nie tylko
kursywdomu.pl
/ 46.113.127.* / 2011-04-02 19:57
Wybierasz się do pracy za granicą? A może jedziesz odwiedzić swoich bliskich w Wielkiej Brytanii? Angielskiego uczyłeś się dawno temu? A może będzie to w ogóle Twoja pierwsza przygoda z tym językiem?
www.kursywdomu.pl oferuje krótki 14-20 godzinny kurs języka angielskiego ukierunkowany na komunikację werbalną pomoże Ci przełamać barierę językową i przetrwać najtrudniejsze chwile w obcym kraju.
Z nami nauczysz się podstawowych zwrotów grzecznościowych, dowiesz się jak zapytać o właściwy kierunek, jak poprosić o pomoc, jak kupić bilet itp.
Poznasz także znaczenie najpopularniejszych szyldów, tablic i komunikatów informacyjnych bądź ostrzegawczych.
Zajęcia odbywają się online (Skype) w grupach 2-4 osobowych. O terminarzu decyduje grupa podczas pierwszego zapoznawczego spotkania. Istnieje możliwość przeprowadzenia zajęć w trybie sobotnio-niedzielnym.
Po zakończeniu kursu otrzymujesz od nas:
* certyfikat poświadczający znajomość podstaw komunikacyjnych języka angielskiego,
* przebieg kursu nagrany na płycie CD (o ile wszyscy uczestnicy wyrażą zgodę na nagranie)
* oraz rozmówki Polsko-angielskie.
Znajomość choćby podstaw języka angielskiego za granicą to większa pewność siebie, bezpieczeństwo oraz zadowolenie z podróży. To wszystko jest w Twoim zasięgu za jedyne 310 zł brutto.
Czekamy na kontakt. Nabór do grup trwa.
www.kursywdomu.pl
Sama stałam kilka miesięcy temu przed wyborem pracy za granicę, ale nie potrafiłam się uczyć języka a nauka słówek to była moja zmora.
Znajoma poleciła mi świetną metodę -NAUKA ANGIELSKIEGO METODĄ WAŁKOWANIA. Dlaczego świetną?
Bo rozwiała wszystkie moje wcześniejsze problemy w nauce. Myślę, że jak u mnie się sprawdziła to jest ona dla każdego. Polecam sobie ją przerobić można znaleźć w internecie.
Wcale nie trzeba wydawać dużo pieniędzy a można z powodzeniem nauczyć się języka angielskiego. Za miesiąc sama wyjeżdzam za granicę i czuje się gotowa.
Pozdrawiam serdecznie