bax ---------- do sierotki
no i jak wrozbito lepiej sie czujesz bo ja tak nasze gdybanie od kilku mcy zaczelo sie realizowac ha ha ha ha
greenstar
/ 2009-05-11 01:14
/
Pogromca jeleni
hahahhaaaaaaaaaaaaaa jak kokainę................
greenstar
/ 2009-05-11 00:51
/
Pogromca jeleni
do samego nieba...........hahah
greenstar
/ 2009-05-11 00:51
/
Pogromca jeleni
jest takie fajne stwierdzenie....drzewa nie rosną do samego drzewa...............
no i jak wrozbito lepiej sie czujesz bo ja tak nasze gdybanie od kilku mcy zaczelo sie
realizowac ha ha ha ha
cos w tym jest.....buahahahaha
siedzisz na czyms czy jeszcze czekasz
na aud ale nie czuje rynku i chyba zamkne
mrdeeds
/ 91.90.74.* / 2009-05-11 00:20
na AUD sie short kroi ;)
na AUD sie short kroi ;)
obserwuj fixing tokijski, AUD ma jeszcze troche sily na kilka wierzgiec z poziomu .768 dlatego wyszedlem
mrdeeds
/ 91.90.74.* / 2009-05-11 00:41
masz racje, ale kieruje sie prostym zalozeniem,ze zaden wzrost nie trwa wiecznie. A kilka oporow tu widze.
masz racje, ale kieruje sie prostym zalozeniem,ze zaden wzrost nie trwa
wiecznie. A kilka oporow tu widze.
AUD jeszcze nie wyrzezbil szczytu, bedzie usilowal to robic z poziomu .7690 i dlatego na razie lepiej odpuscic
mrdeeds
/ 91.90.74.* / 2009-05-11 01:14
of kors, na wiekszego shorta ciagle czekamy. Moja pozycja zamknieta,odreagowanie bylo i o to mi chodzilo. Na AUD czekam dalej, bo powinno byc niezle ;) haha
Na AUD czekam dalej, bo powinno byc niezle ;) haha
w mojej wiedzy, w dlugim terminie, bedzie zjazd do poziomu i ponizej .6 dlatego trzeba cierpliwie odczekac na szczyt i poczatki zwatpienia na indeksach
ja chyba tez bo moze nad ranem cos pstryknie wyrazniej a teraz bedzie sie kolowac a spac mi sie chce nie umiem w nocy pracowac
u mnie jedzie zgodnie z mym planem zapialem na 1.3652i poludnie jak zwykle takze teraz musze czekac
mrdeeds
/ 91.90.74.* / 2009-05-11 00:28
to chyba do EUR bax...ale tydzien sie dobrze zapowiada na kilku parach. Dobrej nocki
do mrdesa---------------ja nie umiem za bardzo jeszcze wiec gram na tym na czym jestem mocny tylko eur-dol lub zloty bo tu w zasadzie trace jak zapomne zamknac tylko wtedy ha ha ha
u mnie jedzie zgodnie z mym planem zapialem na 1.3652i poludnie jak zwykle
takze teraz musze czekac
niedzielne otwarcie to kiepski rynek dlatego wyszedlem, szkoda czasu, przegladnij poczte, narka
dzieki tez przeczytaj narka
dzieki tez przeczytaj narka
podeslalm ci link, moze zainteresuje, narka
50 pipsow puknalem w zasadzie nie liczylem ze tak szybko takze nie jest tak zle jak na krotki czas
jade znowu na eur-dol w gore z 1.3221
jade znowu na eur-dol w gore z 1.3221
Bax, podkladasz sie pod walec fixingu tokijskiego, japonczycy lubia kupowac USD i widze 1.36
juz to zamknalem znasz mnie ja skracam czasem szybciej niz pomysle
sierota ,,,,,,,,masz pozdrowienia na bankierze od hani b ha ha ha ha ona nas chyba kocha
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.