oczywiscie ze bylem obecny z tym ze sprzedalem
akcje niecaly miesiac przed majowa korekta, wiec mysla glowna jest to ze lepiej na tym wyszedlem w maju ubieglego roku jak i teraz niz ci ktorzy przeczekali i odrabiali, bo w chwili kiedy ludzie odrabiali ja zyskiwalem , nie twierdze ze ci co wola przeczekac to jakies ''leszcze'' jak tu niektorzy okreslaja innych tylko ze jak ktos ma mocne podejrzenia co do korekty t przeczekiwanie jest po prostu nieekonomiczne, tyle na ten temat
co do 1 pytania wyraznie napisalem ze pewnosci nie mialem nigdy i nadal nie mam wiec nie bede wiedzial ,to sa moje przypuszczenia, tak jak kazdy moze miec swoje przypuszczenia analizujac sytuacje na gieldach, narazie na swoich przypuszczeniach dobrze wychodzilem dlatego sie trzymam tego i dlatego 2 tygodnie przed obecna korekta umorzylem fundusze oraz wyszedlem z akcji, nie majac pewnosci oczywiscie ze to mi wyjdzie na dobre,a majac swiadomosc ze mogl byc to zly ruch,
pozatym w ktoryms z poprzednich watkow lub tematow pisalem ze mam nadzieje ze korekta bedzie 2 falowa i 3 niedoczekamy, teraz mam nadzieje ze bedzie 3
pozdrawiam