Nowy10 - zwróć uwagę, że Twoje posty w dyskusji są atakami ad personam. Jeżeli ja napomknę o Twoim stanie emocjonalnym Ty natychmiast przeprowadzasz analizę mojej osobowości, wysnuwając przy tym różne, czasami wyssane z palca wnioski.
Zwróć uwagę na różnicę w naszych wypowiedziach - ja odnoszę się do Twoich wypowiedzi, zaś Ty zupełnie bezpodstawnie odgryzasz się na oślep. tak na oślep, bo nie znasz mnie i nie masz podstaw do współczucia, tudzież żalu w stosunku do mojej osoby. Przyłączyłem się do prośby eme, abyś napisał nam coś o konkurencyjności rozwiązań AXY. Tymczasem Ty prosisz o wskazanie innych - dobrze wskażę Ci inne, conajmniej podobne ale najpierw Ty wysil się i zaprezentuj nam ofertę AXY. Nie musisz sprzedawać, po prostu przedstaw nam rzetelnie ten produkt, bo na stronie AXY nie znalazłem nic, poza standardowym marketingowym bełkotem. Piszę bełkot w sensie ogólnikowych sformułowań dokładnie takich samych jak na stronach innych towarzystw, ale zaniepokoiła mnie jedna sprawa - nie mogę nigdzie dokopać się do OWU - źle szukam, czy ich tam nie ma? A proszę o to z czystej ciekawości, serio.
Co do mojego doradzania innym, już chyba wspomniałem, że nie lubię sprzedawać na negatywnych emocjach, tzn. wykazując słabość konkurencji. Bo jest to działanie na krótką metę i nie przynosi spodziewanych efektów.