m.bsn
/ 81.219.134.* / 2012-05-19 09:20
Może dla ciebie fb to to samo co nk czy fotka, ale jakbyś nie wiedział, to w JEDNYM MIEJSCU możesz śledzić informacje o przykładowo nowych trasach koncertowych zespołu, albumach, nowościach w grach (czasem podawane są jakieś kody ze zniżkami na dodatki itp.), filmach, różnych wydarzeniach, imprezach itd. (ogólnie: śledzić rzeczy które cię interesują), pograć w gry przeglądarkowe (jeśli ktoś lubi).
Chociaż pewnie jesteś tak ograniczoną osobą że w tego typu portalach widzisz tylko wstawianie fotek z cyckami na wierzchu i klikania "lubię to". Ale czego można oczekiwać więcej po człowieku który ocenia wszystkich z góry i nawet nie potrafi podać żadnego argumentu.
Zaraz pewnie ktoś powie "siedzą na FP cały dzień zamiast wyjść do znajomych", niektórzy pewnie tak, a niektórzy nie, ale co mnie to k**wa obchodzi, lubią tak spędzać czas, to czemu nie, ich sprawa, ich przyjemność. Lubisz wyjść ze znajomymi, może pograć w piłkę, proszę bardzo, lubisz wyjść i naje**ć się jak świnia... proszę bardzo, co kto do jasnej cholery lubi i nic mi do tego... mam swoje zajęcia i się nimi zajmuje, a nie przeżywam to co inny robią.