Cenimy Twoją prywatność

Kliknij "AKCEPTUJĘ I PRZECHODZĘ DO SERWISU", aby wyrazić zgodę na korzystanie w Internecie z technologii automatycznego gromadzenia i wykorzystywania danych oraz na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez Wirtualną Polskę, Zaufanych Partnerów IAB (878 partnerów) oraz pozostałych Zaufanych Partnerów (405 partnerów) a także udostępnienie przez nas ww. Zaufanym Partnerom przypisanych Ci identyfikatorów w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności) i pozostałych, które wskazujemy poniżej. Możesz również podjąć decyzję w sprawie udzielenia zgody w ramach ustawień zaawansowanych.

Na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody Wirtualna Polska, Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy będą przetwarzać Twoje dane osobowe zbierane w Internecie (m.in. na serwisach partnerów e-commerce), w tym za pośrednictwem formularzy, takie jak: adresy IP, identyfikatory Twoich urządzeń i identyfikatory plików cookies oraz inne przypisane Ci identyfikatory i informacje o Twojej aktywności w Internecie. Dane te będą przetwarzane w celu: przechowywania informacji na urządzeniu lub dostępu do nich, wykorzystywania ograniczonych danych do wyboru reklam, tworzenia profili związanych z personalizacją reklam, wykorzystania profili do wyboru spersonalizowanych reklam, tworzenia profili z myślą o personalizacji treści, wykorzystywania profili w doborze spersonalizowanych treści, pomiaru wydajności reklam, pomiaru wydajności treści, poznawaniu odbiorców dzięki statystyce lub kombinacji danych z różnych źródeł, opracowywania i ulepszania usług, wykorzystywania ograniczonych danych do wyboru treści.

W ramach funkcji i funkcji specjalnych Wirtualna Polska może podejmować następujące działania:

1. Dopasowanie i łączenie danych z innych źródeł
  2. Łączenie różnych urządzeń
  3. Identyfikacja urządzeń na podstawie informacji przesyłanych automatycznie
  4. Aktywne skanowanie charakterystyki urządzenia do celów identyfikacji

Cele przetwarzania Twoich danych przez Zaufanych Partnerów IAB oraz pozostałych Zaufanych Partnerów są następujące:

1. Przechowywanie informacji na urządzeniu lub dostęp do nich
  2. Wykorzystywanie ograniczonych danych do wyboru reklam
  3. Tworzenie profili w celu spersonalizowanych reklam
  4. Wykorzystanie profili do wyboru spersonalizowanych reklam
  5. Tworzenie profili w celu personalizacji treści
  6. Wykorzystywanie profili w celu doboru spersonalizowanych treści
  7. Pomiar efektywności reklam
  8. Pomiar efektywności treści
  9. Rozumienie odbiorców dzięki statystyce lub kombinacji danych z różnych źródeł
  10. Rozwój i ulepszanie usług
  11. Wykorzystywanie ograniczonych danych do wyboru treści
  12. Zapewnienie bezpieczeństwa, zapobieganie oszustwom i naprawianie błędów
  13. Dostarczanie i prezentowanie reklam i treści
  14. Zapisanie decyzji dotyczących prywatności oraz informowanie o nich

W ramach funkcji i funkcji specjalnych nasi Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy mogą podejmować następujące działania:

1. Dopasowanie i łączenie danych z innych źródeł
  2. Łączenie różnych urządzeń
  3. Identyfikacja urządzeń na podstawie informacji przesyłanych automatycznie
  4. Aktywne skanowanie charakterystyki urządzenia do celów identyfikacji

Dla podjęcia powyższych działań nasi Zaufani Partnerzy IAB oraz pozostali Zaufani Partnerzy również potrzebują Twojej zgody, którą możesz udzielić poprzez kliknięcie w przycisk "AKCEPTUJĘ I PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub podjąć decyzję w sprawie udzielenia zgody w ramach ustawień zaawansowanych.

Cele przetwarzania Twoich danych bez konieczności uzyskania Twojej zgody w oparciu o uzasadniony interes Wirtualnej Polski, Zaufanych Partnerów IAB oraz możliwość sprzeciwienia się takiemu przetwarzaniu znajdziesz w ustawieniach zaawansowanych.

Cele, cele specjalne, funkcje i funkcje specjalne przetwarzania szczegółowo opisujemy w ustawieniach zaawansowanych.

Serwisy partnerów e-commerce, z których możemy przetwarzać Twoje dane osobowe na podstawie udzielonej przez Ciebie zgody znajdziesz tutaj.

Zgoda jest dobrowolna i możesz ją w dowolnym momencie wycofać wywołując ponownie okno z ustawieniami poprzez kliknięcie w link "Ustawienia prywatności" znajdujący się w stopce każdego serwisu.

Pamiętaj, że udzielając zgody Twoje dane będą mogły być przekazywane do naszych Zaufanych Partnerów z państw trzecich tj. z państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego.

Masz prawo żądania dostępu, sprostowania, usunięcia, ograniczenia, przeniesienia przetwarzania danych, złożenia sprzeciwu, złożenia skargi do organu nadzorczego na zasadach określonych w polityce prywatności.

Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W celu zmiany ustawień prywatności możesz kliknąć w link Ustawienia zaawansowane lub "Ustawienia prywatności" znajdujący się w stopce każdego serwisu w ramach których będziesz mógł udzielić, odwołać zgodę lub w inny sposób zarządzać swoimi wyborami. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w polityce prywatności.

Forum Forum finansoweKredyty

Czy warto brac kredyt konsolidacyjny?

Czy warto brac kredyt konsolidacyjny?

ola1 / 83.8.201.* / 2007-05-16 14:47
Chciałabym wziąć kredyt, ale w swoim banku nie mogę, ponieważ 5 lat temu poręczyłam znajomemu kredyt, który nie został jeszcze spłacony. W zwiąku z tym przyszło mi spłacić po takim czasie ten kredyt( 2tys. odsetki i 3tys. kredyt = 5tys. do spłaty). Jednak w sytuacji kiedy teraz ja potrzebuje kredytu, nie mogę nic zrobić. Słyszałam o kredycie konsolidacyjnym. Czy mogę wziąć kredyt, aby móc spłacić ten zaległy i wziąc jeszcze np. 5tys.?
Wyświetlaj: w wątkach
startbank / 2023-02-13 18:54
Zaufane banki i firmy pożyczkowe w jednym miejscu online https://planetacash.pl
anaszymczak / 2021-04-03 20:54
Zobacz ofertę na samym dole tej strony:
https://pozyczkagotowki.pl/
Tam jest zakładka "kredyt konsolidacyjny akurat ostatnio znajoma brała i się dowiadywałam. Podobno wszystkie formalności przeszły bez problemu, więc w Twoim przypadku też powinno wszystko przejść. Trzymaj się :)
Jami / 172.250.219.* / 2021-04-03 03:15
Moim zdaniem jak najbardziej, o ile masz zadłużenia w różnych bankach. Oczywiście zależy od oferty, któa zostaje Ci przedstawiona, ale akurat koszta spłaty długu można dosyć prosto przeliczyć.
Fakt, że łączysz wszelkie posiadane kredyty w jeden jest zwyczajnie wygodny do spłaty i przy okazji zamykasz wszytskie kredyty w pozostalych bankach przedłużając sobie okres kredytowania w ten sposób.
https://www.getinbank.pl/klienci-indywidualni/kredyty/kredyt-konsolidacyjny.html
To moja propozycja, ale warto popytać w różnych bankach o korzyściach oferowanego kredytu konsolidacyjnego
Brytan / 185.186.156.* / 2021-04-01 13:14
Wiecie że kredyt konsolidacyjny to kolejny kredyt? I kolejne odsetki? I kolejne koszty? Czasem nie ma wyjścia, ale jeśli jest to lepsza jest redukcja długu. Można z wierzycielami się dogadać. Zachęcam do przystąpienia do programu splacamswojedlugi.pl a oni je zmniejszą zamiast zwiększać
KamilaKowalczyk / 2020-03-11 12:23
Dobrze sobie można warunki pożyczki dobrać pod siebie na stronie finrada.pl/pozyczki tam ustalasz sobie suwakiem sumę i czas spłaty i tyle. Dużo szybciej można dotrzeć do tych warunków które człowieka interesują zamiast przedzierać się przez dziesiątki różnych pożyczek.
Marek75f / 89.64.53.* / 2019-09-08 13:39
Czy warto? Najpierw proponuję poczytać na stronie https://serwisfinansowy.pl/kredyt-konsolidacyjny/ opisane są tam wady i zalety konsolidacji oraz informacje co dalej robić po połączeniu kredytów.
Morlak / 46.134.150.* / 2019-05-18 11:05
Przy konsolidacji kredytu należy nam się zwrot prowizji.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany pod tym adresem jest więcej informacji https://patrykstaniek.odzyskaj-pieniadze.com/
aska1786 / 85.221.155.* / 2019-04-11 14:49
polecam doradców Eksperci - Września, mi doradzali w wyborze kredytu.
Klaudia23321 / 87.207.6.* / 2019-04-09 11:10
Mozna poszukac w internecie tu jest sporo ciekawych ofert cosimo23321.oferty-kredytowe.pl w zakladce kredyty konsolidacyjne
Pamela Rosa Flores / 185.246.208.* / 2019-01-28 07:42
Masz problemy ze zdobyciem Czy gubisz się w ofertach bankowych i innych instytucjach finansowych?
Jeśli masz długi dłużników komorniczych, masz dość odzyskiwania długów, podejmij z nami działania.
Nasza firma zapewnia pomoc dostosowaną do Twoich indywidualnych potrzeb.
Uproszczone procedury, formalności do minimum. Szybka gotówka na dowód i ten sam certyfikat z dobrą historią kredytową.
Jesteśmy z klientem od początku współpracy do satysfakcjonującego finału.
ekspert totalmoney.pl / 213.17.156.* / 2018-11-06 14:06
Warto, jeśli ma się dużo kredytów. Oczywiście ostateczny koszt kredytu będzie wyższy (ze względu na wydłużony okres kredytowania), ale dzięki temu rata miesięczna będzie niższa. No i jedna rata jest zawsze wygodniejsza, niż kilka:)
Po kredyty konsolidacyjne zajrzyj na totalmoney.pl
ptyś123456789 / 83.20.179.* / 2018-11-04 19:33
Warto - nie warto, to życie zmusza do podjęcia takich a nie innych decyzji. Podpowiem tylko, że bank Raiffeisen ma taki kredyt którego połowę można przeznaczyć na dowolny cel. Rozliczyć się z wierzycielami i jeszcze coś zostanie.
karolinadg / 91.150.175.* / 2018-10-03 08:37
Miałam problem z konsolidacją kredytów, a nie chciałam wybrać jakiejś oferty w ciemno. Zgłosiłam się do BKR doradztwo kredytowe, wszystko mi wyjaśnili i pomogli wybrać ofertę. Myślę, że lepiej zasięgnąć porady zanim się zdecydujemy
Grzegorz Mirecki / 193.106.131.* / 2018-06-26 13:16
Jeśli masz wątpliwości co do konsolidacji kredytu, pożyczek zajrzyj tutaj http://lista-firm.com.pl/forum/na-czym-polega-konsolidacja-kredytow-pozyczek-chwilowek
Pamela Flores / 88.150.201.* / 2018-06-20 02:53
Potrzebujesz pożyczki? Udzielamy renomowanych pożyczek zarówno osobom prywatnym, firmom współpracującym, jak i inwestorom. Zapewniamy kredyty na zakup samochodu, kredyty samochodowe, pożyczki osobiste, pożyczki świąteczne, kredyty na działalność gospodarczą, kredyty edukacyjne, konsolidację długów, ETC na poziomie 2%. Finanse i porady. Brak weryfikacji dochodu. Nie potrzebujesz oceny kredytowej. Bardzo korzystne stopy procentowe. Kontakt Pastor Williams Adres e-mail: pamelarosaflores11@gmail.com
do początku nowsze
1 2 3
w tytule

Najnowsze wpisy

Kredyty gotówkowe - najlepsza oferta: