WUwuX
/ 87.205.159.* / 2010-03-12 10:33
Te 5 % to chyba za rozpatrzenie wniosku :) a teraz prosta rachuba... Masz np 5 kredytów w różnych bankach... Istnieje możliwość szybszej spłaty kredytów - wówczas spłacasz tylko KAPITAŁ (bynajmniej tak jest w moim przypadku)... Załóżmy, że mam 5 kredytów po 10tys każdy... do spłaty 14 tysięcy... co daje łącznie 70tys... trzeba jeszcze odliczyć to co potrącają za ubezpieczenie, prowizję bla bla bla... czyli w sumie około 75 tysięcy... Ale gdybym szedl w dniu dzisiejszym do banku i chcial spłacic wszystko - musial bym wpłacic nie 75tys a 50tys. Więc konsolidacja której potrzebuje to 50 tys... Owszem jeśli chce mieć dłuższy okres spłaty w przypadku konsolidacji - to będę musiał oddać dużo więcej, więc coś kosztem czegoś nie mniej jednak rata miesieczna spada... Ot cała konsolidacja...
Więc zastanów sie człowieku, zanim wlepisz oczy w TV gdzie powiedzą Ci, że jesteś w Europie i że CIE STAĆ... Bo Cie nie stać jeśli musisz brać kredyt... Każdy chce mieć plazmę, samochód itd itd itd... ale niektórych po prostu na to nie stać. I co wydaje Ci sie, że skoro już kupiłeś to to jest Twoje? to kup sobie samochód - i użytkuj go za darmo - przecież cały Twoj jest i tylko Twoj... aaaaa paliwo? aaaaa ubezpieczenie? aaaa przegląd? telewizor - Twoj jest prywatny niech Ci służy... postaw go w pokoju i patrz - ale jak chcesz użyc TWOJA WŁASNĄ rzecz - eeeee lektrownia :) abonament :)//// Nic nie jest moje ani Wasze - jesteśmy biedakami, niewolnikami i na nic nas nie stać. Elektrownie powinny rozdawać urządzenia elektryczne ZA DARMO - bo z nich mają do przodu... Giganci paliwowi, przemysł, itd itd - powinni dawać samochody za darmo - bo dzięki użytkownikom kąpią sie w luksusach.... A teraz niech każdy kto tonie w kredytach usiądzie i pomysli - po co ja brałem tamten kredyt? czy nie wiedziałem, że nie da sie przezyc za 600zł miesiecznie ktore mi z wyplaty zostaje? Czujcie sie jak niedorozwinięci - bo daliście sie omamić i uwierzyliście że WAS STAĆ, że jesteście europejczykami i MACIE PRAWO DO ŻYCIA W LUKSUSIE... długo czekaliście żeby sie przekonać że jest inaczej? Ja około roku.