bodyguard_Wrocław
/ 80.50.134.* / 2009-08-28 00:21
01:15 Japonia Indeks PMI dla przemysłu sierpień 51 pkt. 50.4 pkt.
01:30 Japonia Stopa bezrobocia lipiec 5.5% 5.4%
01:30 Japonia Inflacja CPI lipiec -2.1% r/r -1.8% r/r
10:00 Polska PKB s.a. II kw. 0.4% k/k 1.9% r/r
10:30 Wlk. Brytania PKB s.a. - rew II kw. -0.8% k/k -5.6% r/r -2.4% k/k -4.9% r/r
11:00 Strefa Euro Indeks nastrojów biznesu sierpień -2.5 pkt. -2.71 pkt.
11:00 Strefa Euro Indeks nastrojów w gospodarce sierpień 78 pkt. 76 pkt.
14:30 USA Dochody Amerykanów lipiec 0.2% m/m -1.3% m/m
14:30 USA Wydatki Amerykanów lipiec 0.2% m/m 0.4% m/m
15:55 USA Indeks Uniwersytetu Michigan - fin sierpień 64 pkt. 66 pkt.
Wg mnie poprawa nastrojów jest mało prawdopodobna to co stało się teraz na parze USD/PLN to chyba przygotowanie przed zjazdem ?
męczy mnie EUR/PLN-para po odbiciu od podwójnego dna wpadła w kanał wzrostowy akurat pasuje to do korekty na 4,33-4,41 i by to była fala x właśnie tzn podwójna abc po tym
z koleji USD/PLN począwszy od 25 każde następne min znajduje się wyżej poziomu poprzedniego to też mi wygląda na jakąś tam tendencję do wzrostu
co do EUR/USD kompletnie w tym momencie nie mam nic do powiedzenia :(
GBP/USD w zasadzie sytuacja podobna do pary EUR/USD widziałbym w najbliższym czasie 1,6345
indeks SP500 zbliża się do granic oporu a zatem możliwie zacznie się spadek no nie wiem bo dopiero od dzisiaj się nim zainteresowałem
Teraz piątek obfituje w szereg ważnych figur a żeby nie było tak jak ostatnio że na dobre dane była taka reakcja
Jak uważacie ?
uwaga na popaprancow
/ 213.25.168.* / 2009-08-28 09:24
uwazaj na komentaze sieroty manka baxa vel iron. to sa popaprancy co wieszczyli ze dolar bedzie po 1,27 do eu a do pln juz widzieli w wakacje 4 zeta za usd i 5 za eu. fakty jakie maja miejsce biegunowo odlegle sa od ich debilnych wywodow a gdybys poczytaj ich pianotok z ryja jak jechali wszystkim tym co twierdzili ze bedzie tak jak wlasnie jest. jeden z tego kolka wzajemnej adoracji troche juz mieknie i czasem zdarzy sie mu nawet z sensem cos powiedziec ale reszta to bezmozgowy beton zarazony swinkim wirusem. dziw ze nie dostales jeszcze jakiegos medalu i gwozdzi bo tym handluja, a nawiasem mowiac ich inteligenja bardzo jest do nich zblizona a lby maja niewiele wieksze.
[Wpis został zgłoszony do usunięcia przez użytkowników -
sierota marycha, bidnymaniek, loS, irons45. Aby go wyświetlić
kliknij tutaj.]
2009-08-28 09:24:42 | 213.25.168.* | uwaga na popaprancow
najazgotales sie zafajdany prowincjonalny polski kundlu a teraz won do budy....
męczy mnie EUR/PLN-para po odbiciu od podwójnego dna wpadła w kanał wzrostowy akurat pasuje
to do korekty na 4,33-4,41
para odbija z okolic fibo50 .........sufit 4.26 .........jednak docelowo kierunek 62 zniesiania czyli jakies 3.9 ......i to chyba prorokował kiedyś GS :)
Maks_
/ 2009-08-28 09:15
/
Tysiącznik na forum
jednak docelowo kierunek 62
zniesiania czyli jakies 3.9 ......i to chyba prorokował kiedyś GS :)
... i Jacek Maliszewski :-)
Ale ostatnio mnie zaskoczył, bo powiedział coś, co nie jest w jego stylu: "PLN do końca roku raczej będzie się umacnial, no chyba że stanie się coś dużego ze świata finansów lub polityki..."
bodyguard_Wrocław
/ 80.50.134.* / 2009-08-28 08:10
no ja też obstawiam 3.96 i to w najbliższym czasie ale koniec miesiąca osbstawiał bym właśnie na ostatnim maksie 4,20-4,30 a wrzesień 3,90
no ja cały czas widzę na tej parze odbicie nie wiem dlaczego coś mi mówi że to dobry kierunek
bystry facet jestes...jak Maniek rano przeczyta to postawi ci lemoniade malolacie...:)
no niestety za ta piekna analize lemoniady nie bedzie
indeks SP500 zbliża się do granic oporu a zatem możliwie zacznie się spadek
poczytaj o wsparciach i oporach
/
dopiero od dzisiaj się nim zainteresowałem
zasadniczy bład
.
by to była fala x właśnie tzn podwójna abc po tym
nie wiesz jakie znaczenia dla rynku ma indexS&P a znasz ABC ??? ..........moze wklejaj teksty po całosci moze wtedy zrozumiemy co tu napisane
ps.
Musze jednak wyrazic wdziecznośc ze kolega załozył swój osobny wątek ...
indeks SP500 zbliża się do granic oporu a zatem możliwie zacznie się spadek no nie wiem bo dopiero od dzisiaj się nim zainteresowałem
bystry facet jestes...jak Maniek rano przeczyta to postawi ci lemoniade malolacie...:)
Jak uważacie ?
czujemy sie zagubieni i nie mamy zdania...ale...na portalu bankier, forum forex jest niejaki kryzysowy narzeczony...w niedodleglej przeszlosci, przy zaladunku tir'a, euro-paleta spadla mu na czaszke i od tamtego czasu miewa krystaliczne wizje...daj mu 5 zl na wino i powie ci z dokladnoscia co do 1 h kursy wszelkich walut, surowcow a nawet ile mlodych bedzie mial chomik baski...
daj mu 5 zl
nie...nie dawaj z gory....powiedz, ze dasz mu 5 zl na wino jak powie
bodyguard_Wrocław
/ 80.50.134.* / 2009-08-28 07:52
prowadzisz monolog ? spokojnie już jestem
uwaga na popaprancow
/ 213.25.168.* / 2009-08-28 09:27
uwazaj na komentaze sieroty manka baxa vel iron. to sa popaprancy co wieszczyli ze dolar
bedzie po 1,27 do eu a do pln juz widzieli w wakacje 4 zeta za usd i 5 za eu. fakty jakie
maja miejsce biegunowo odlegle sa od ich debilnych wywodow a gdybys poczytaj ich pianotok
z ryja jak jechali wszystkim tym co twierdzili ze bedzie tak jak wlasnie jest. jeden z
tego kolka wzajemnej adoracji troche juz mieknie i czasem zdarzy sie mu nawet z sensem
cos powiedziec ale reszta to bezmozgowy beton zarazony swinkim wirusem. dziw ze nie
dostales jeszcze jakiegos medalu i gwozdzi bo tym handluja, a nawiasem mowiac ich
inteligenja bardzo jest do nich zblizona a lby maja niewiele wieksze.
w monologach nikt ich nie przegoni sa najlepsi w mowieniu do siebie samych
[Wpis został zgłoszony do usunięcia przez użytkowników -
sierota marycha, bidnymaniek, loS, irons45. Aby go wyświetlić
kliknij tutaj.]
prowadzisz monolog ? spokojnie już jestem
no
OBX USA
/ 65.164.193.* / 2009-08-28 05:44
;-0 heheeh Chomik basi ---- jest samcem ;-) 0
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.