Do "prokurator"

PawełW / 2008-03-24 19:11
Witam

Śledzę twoje rekomendacje i jestem pod wrażeniem twojej skuteczności.
Ale teraz mam pytanko co napiszesz na temat spółki Bioton.

Pozdrawiam
Wyświetlaj:
Prokurator / 2008-03-25 21:07 / Uznany Gracz Giełdowy
Do ,,PawełW".
Dziękuję za uznanie skierowane pod moim adresem.
Na temat akcji spółki ,,Bioton" napiszę, że jestem w posiadaniu pakietu 36000 akcji tej spółki i nie mam zamiaru ich sprzedawać po tak skandalicznie czy też idiotycznie niskiej cenie. Tych, którzy teraz je sprzedają lub już sprzedali po cenie np 0,78 zł. uważam za skończonych idiotów. to wszystko w tej chwili na ten temat.

Prokurator.
Premi / 2008-04-01 20:04
Witam Pana "Prokuratora"
Czy coś o I&Bsystem możesz powiedzieć w tej chwili czy też nie ma żadnych sygnałów?
I ciekawi mnie,czy wiadomości dotarły?
Prokurator / 2008-04-01 20:51 / Uznany Gracz Giełdowy
Dom ,,Premi".
Obecnie nie otrzymuję żadnych sygnałów dla akcji spółki ,,IB System".

Prokurator.
barkan / 193.111.166.* / 2008-04-01 10:20
BIORĄC POD UWAGE ILE SPOLKA MA AKCJI I JEJ WYNIKI Z ROKU NA ROK CORAZ GORSZE - NEI SPEŁNIANEI PROGNOZ PRZEZ ZARZĄD CENA 0,82 ZŁ JEST I TAK ZAWYZONA. PROKURATOR -NIE MASZ ZADNYCH ARGUMENTÓW ZA TYM ŻE KURS SPOŁKI POWIENIEN ROSNĄC, ZA TO UWIELBIASZ SŁOWO IDOTA . POZDRAWIAM
Prokurator / 2008-04-01 12:33 / Uznany Gracz Giełdowy
Do ,,barkan".
Wszystko się zgadza. Byc może, niemam żadnych argumentów za tym, że kurs akcji spółki ,,Bioton" powinien rosnąć. Z drugiej jednak strony nie widzę też powodów do sprzedaży tych akcji po tak skandalicznie niskiej cenie. Pamiętajmy też ,że ja nigdy nie sprzedaję żadnych akcji po cenie niższej od mojej ceny zakupu. Poza tym jakiś czas temu pisałem o t.zw. księgowości kreatywnej, która polega na kreowaniu wyników finansowych powodujących na giełdzie wcześniej założony przez Zarząd lub inne osoby efekt hossy lub bessy. Z tego też powodu nie biorę nigdy pod uwagę żadnych wyników finansowych zadnych spółek, bo nie odzwierciedlają one rzeczywistej kondycji finansowej danej spółki .

Prokurator.
yocelyn / 2008-03-25 21:17 / Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi)

Tych, którzy teraz je sprzedają lub już sprzedali po cenie np 0,78 zł. uważam za
skończonych idiotów.

chyba przecholowales, pewnie dlatego , ze Twoje reko.(K) byla na 1.25zl. z tego co pamietam
Prokurator / 2008-03-27 12:21 / Uznany Gracz Giełdowy
Do ,,yocelyn".
Nie przypominam sobie mojej rekomendacji kupna dla akcji spółki ,,Bioton" po cenie 1,25 zł. Przypominam sobie natomiast moją rekomendację sprzedaży tych akcji z takim limitem ceny. Moje ostatnie dwie rekomendacje kupna dla akcji spółki ,,Bioton" podawałem z limitem ceny o,87 zł. Proszę uprzejmie, abyś odnalazł moje ostatnie rekomendacje dla akcji spółki ,,Bioton" wśród rekomendacji archiwalnych lub zapytał o to innych uczestników forum.
yocelyn / 2008-03-25 21:22 / Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi)
ja teraz tez moge napisac, ze ci co kupowali po 1.25 byli skonczonymi idiotami, bo teraz jest 60% nizej.
masz spore plecy i puszczaja Ci nerwy, a to co sie dzieje wokol niej (spolce) nie wrozy nic dobrego.
;-) / 77.113.26.* / 2008-03-28 12:57
yocelyn nawet liczyc nie umiesz może wpierw szkoła potem giełda
ktosiekk / 2008-03-25 14:07 / portfel
Czy mogę wiedzieć na czym polega śledzenie rekomendacji Prokuratora? Sprawdzasz, czy jego sygnały zakupu/sprzedaży są dobre, czy liczysz % zarobione na akcjach spółek polecanych przez Prokuratora?
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Najnowsze wpisy