Zadziwiasz mnie.
Naprawdę nie pamiętasz, co robili twoi idole, gdy byli u władzy? I gdy nazywali się nie PiS, lecz PC?
Mnie się też nie podoba, że paru dupków z PO dało się złapać jeszcze głupszym je...kom Kamińskiego. Nawet mnie to nie dziwi, bo niektórych znam osobiście. Za głupi by samemu zrobić aferę, za głupi, by się nie załąpać na okazję-prowokację CBA.
Problem jednak polega na tym, że nic z tego nie wynika. Najgroźniejszą partią jest PiS, bo ma ciągotki totalitarne. Ludzie to czują, a niektórzy nawet rozumieją.
Dlatego poniedziałkowy sondaż dał 6% mniej Platformie i paradoksalnie - prawie nic więcej PiSowi...
Wierz, mi PO mi się nie podoba. Zadziwia mnie też często głupota Tuska. Jak mógł zostawić w spokoju CBA - pisowską policję polityczną?! Przecież Kamiński ogłaszając aferę Sawickiej głupawo oświadczył, że afera ta pokaże wyborcom PO, na kogo głosować. To wystarczyło, by Kamińskiego po wyborach spokojnie i legalnie usunąć, wraz ze jego wszystkimi luksusowymi agentami Tomkami.
CBA jest do likwidacji - ona nie szuka afer. CBA szuka durnych ludzi, którzy sami niezdolni, by zrobić aferę, korzystają z okazji, którą CBA podsuwa. Przed tym nie ma obrony. Żadna partia, by się nie obroniła. Wasza jest "czysta", bo CBA sie nią nie zajmowała.
CBA to nie jest nic więcej, niż narzędzie walki z przeciwnikami politycznymi.
A jeśli myślisz, że afera hazardem to coś nowego, bo tu CBA nie prowokowała, poczekaj, aż PO zrobi komisję. Obawiam się, że J. Kaczyńskiemu i Gilowskiej też spocą się dupska.
Osobiście dziwię się też, że Tusk nie naśle służb na SKOK-i. Mętne wody SKOK mogłyby odjąć PiS-owi nawet część moherowego, żelaznego 20% elektoratu. Kaczyński takiej okazji by nie popuścił...