chłop jag
/ 84.234.10.* / 2010-02-17 09:27
Ja zadam wam tołażysze, odważne pytanie! Jak walczyć z oziębieniem klimatu, spowodowanego przez złowrogiego dla Ziemi człowieka i przy tym jeszcze zarobić? Jak wiecie tołażysze, nasza walka z ociepleniem klimatu, przyniosła zaskakujące efekty, chociaż nie zdążyliśmy sprzedać wszystkich limitów na CO2! No cóż, nasza strata, tołażysze. Jak wiemy , potwierdził to Krokofeler i Gore - za oziębienie klimatu odpowiedzialny jest złowrogi dla Ziemi człowiek i azot. Po prostu człowiek przez swoją działalność za mało emituje do armosfery - CO2. Takie bimbanie sobie, złowrogiego człowieka dla Ziemi - z przyrodą, doprowadziło do niebywałego panoszenia się AZOTU w atmosferze! Kto nie wierzy, tołażysze, niech sobie sprawdzi proporcję AZOTU I CO2 w powietrzu.
Czekam tołażysze na propozycję, jak odwrócić obecną proporcję gazów w naszej atmosferze, wiem, wiem - będzie to kosztować, ale cóż począć.
Należy też przywołać do porządku wspomniany AZOT i zdjąć z niego tą ekstrawagancję, jaką jest jego, kompletna obojętność w stosunku do złowrogiego dla Ziemi, człowieka. W obliczu walki z oziębieniem, nikt nie może być obojętny - gazy też!