Firma w USA, Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Witam serdecznie,
Jaki jest koszt założenia spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w USA ?
I czy jest to prawdą, że kapitał zakładowy nie jest koniecznością, a jeśli jest jaka jest to suma minimalna ?
Proszę o pomoc. Pozdrawiam
JA I JA
/ 66.43.37.* / 2018-07-22 21:46
Oops! That page can’t be found. Raczej nie pomoglo
Aktualnie negocjujemy warunki z firmą, która będzie obsługiwała naszą działalność w Delaware. Mamy już absolutnie dosyć polskich podatków i kolejnych pomysłów rządu, które niszczą polską przedsiębiorczość. Nie będziemy już w tym uczestniczyć. Przenosimy biznes i nareszcie będziemy na nim zarabiać tyle, ile powinniśmy.
Mark343
/ 97.100.197.* / 2012-05-06 23:37
hey mam zalozona firme w delaware juz 2 lata, sam zakladalem, poza tym raczej zaczne dzialalnosc posredniczenia w otwieraniu firm w Delaware, jakies pytania, pisac smialo, pozdrawiam
maajak
/ 212.96.244.* / 2012-03-20 08:22
Jak zakończył się temat? Czy założyliście działalność? Szukam wiarygodnego źródła informacji na temat Delaware. Czy mogę się czegokolwiek od ciebie dowiedzieć?
OPAL MED
/ 83.10.188.* / 2012-06-06 12:29
Firma OPAL jest autorem innowacyjnego projektu zakładania nowych firm w USA. Oferujemy pomoc od logistyki, kwestie rachunkowo-prawne, po spray certyfikacyjne. Ograniczamy koszty i redukujemy ryzyko. Zainteresowanych prosimy o kontakt.
tel: 606 128 279
mail: opalmed@opalmed.eu
maajak
/ 212.96.244.* / 2012-02-21 08:19
Jeśli temat jeszcze nie jest załatwiony do końca to pogadajcie z Pol Investor - sam robiłem porównanie ofert, jakie nam proponowano i pod względem cena/jakość oni wyglądali najkorzystniej.
maajak
/ 212.96.244.* / 2012-02-17 08:30
Jeśli zakładacie działalność w Delaware to tylko z pomocą specjalistów. Wydaje się to łatwe, ale w praktyce wcale tak nie jest - szczególnie jeśli pojawiają się problemy i trzeba np. stawić się na miejscu. Najlepiej jest mieć kancelarię, która nas reprezentuje. Przykład to firma Pol Investors, która realizuje zlecenia zakładania i pomocy w prowadzeniu biznesów w Delaware. Temat sprawdzony - odradzam samodzielne próby takich działalności.
Witam,
Polecam otwarcie spółki Ltd (zo.o.)a następnie jej rejestracje w USA.Minimalny kapitał zakładadowy 5 .-pln.Moja firma zajmuje się organizacją takich spółek ,czas otwarcia około 21 dni.Zapraszam na www.inoxo.pl
Pozdrawiam
Krystian
Nie wiem czy Ci to coś pomoże, ale mam coś takiego.
Oby Ci się przydało :)
http://www.offcen.pl/cennik.html
Pozdrawiam
Had