W dniu dzisiejszym od godzin porannych kandydat na radnego dzielnicy Włochy z pozycji nr 1 p. Jacek Jopowicz promuje swoją osobę poprzez podwójny baner umieszczony na lawecie przy ulicy Ryżowej 9/11. Szkoda tylko, że kiedy hasłem wyborczym jest "Budujmy Włochy" jednocześnie dochodzi do rozjeżdżania trawnika i niszczenia zieleni za co każdy mieszkaniec szybko dostałby przynajmniej 100-zlotowy mandat. Kuriozalne jest to, że ten sam kandydat w swoim programie mówi o budowie parków i zieleni. Samochód mercedes i laweta są zaparkowane w miejscu niedopuszczalnym przez ustawę Prawo o ruchu drogowym. Niestety, przejeżdżające obok radiowozy policji i straży miejskiej nie interweniują pomimo zaparkowania pojazdu 2 metry od przejścia dla pieszych i ok. 4 metrów od osi skrzyżowania. Czyżby kandydat nadal wyznawał zasadę, że są równi i równiejsi ? - napisał czytelnik.
Więcej... http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8682101,Kandydat__ktory_chce_dbac_o_zielen__rozjezdza_trawnik_.html#ixzz15eol5SfB
-----------------------
Typowa obłuda polityków.
Dlatego należy głosować ja Korwina Mikke, który mówi co myśli i nie wciska kitu.
Tak się składa, że kolo z od baneru jest z mojego okręgu (nie to, żebym tam mieszkał, ale zameldowany jestem u rodziców).