WIG20=800pkt
/ 81.190.219.* / 2009-01-23 12:12
Czy ja napisałem o tym, że Tusk jest w coś zamieszany, w jakąś aferę? Czytaj uważnie! Zarzuty to falsz i błuda Twojego idola, mówienie o miłości i hasla podrzucane Dutkiewiczowi - "przykryjemmy cię czapkami" - jak we włoskiej mafii. Gdybyś uważnie obserwował scenę polityczną ,zauważył byś diametralną zmiane w podejściu prokuratury i sądów - za Cwiąkalskiego to mafiosów wypuszczano z p******, świadkowie wieszali się, a ci którzy ścigali przestępców, są teraz ścigani. Patrz Ziobro - nie wygra żadnej sprawyw sądzie, a wiesz dlaczego? Bo temida jest ślepa, w jedenj ręce ma kopertę i w drugiej ma kopertę, która cięższa taki werdykt - tak było przed Ziobrą. Dlatego teraz sędziowie zniszczą gościa, bo przecież wille i luksusowe limuzyny z pensji sędziwoskiej same się nie ybudują, nie kupią.
Gdzie te wyroki na Kaczyńskich w sprawach o których piszesz, czy jak kto woli POmawiasz ich, za o grozi sprawa. POwtarzasz po tym, co Ci jąkała napisze. Zobaczę wyrok - uznam masz rację i będę pierwszy, który pogoni ten straszny Kaczyzm.
Co do odsiadywania w p******. Nie wiem czy wiesz, ale prawdziwe ELITY, ktore wyrżnaęła bolszewia i szkopy, ludzie pochodzący z Szarych Szeregów, byli uczulani na to, by ZA ZASŁUGI NIE ŻĄDAĆ W PRZYSZŁOŚCI PRZYWILEJÓW, ANI DOMAGAĆ SIĘ LAURÓW, CZY STANOWISK!!!
Widać dzisiejsze elyty, tym różnią się od tych prawdziwych, że za za sługi chcą wszystkiego (Wałęsa,Niesiołowski, Frasyniuk) i za pomocą PR-opagandy, próbują manipulować ludźmi.