Witam,czasami się zastanawiam jak daleko naiwny potrafi być polak ,piszę oczywiście o tzw. leszczach którym to nazwę przykleili tzw.spekulanci giełdowi.Każdemu dorbnemu inwestorowi lub temu trochę poważnieszemu marzy się hossa...a nie bessa która okrada ich z cięzko niekiedy zarobionych pieniędzy.Wiem że mój post bardzo krytycznie odbiorą jednodniowi gracze ,jak i tzw.grubasy,ale muszę w końcu napisać do tego wycykanego narodu przez giełde by im w końcu uzmysłowić,że besse sami sobie fundują poprzez sprzedawanie papierów po zaniżonej cenie,czy wy nierozumiecie i niewidzicie faktu że Jesteście manipulowani przez spekulantów i media do wyprzedaży spółek po zaniżonych cenach.Dziś już niebardzo mam czas ,ale wytłumaczę wam wkrótce machinę działania tej okolicznosci,dziś wam jedynie mogę napisać,ze jeśli niechcecie dalszych spadków na giełdzie,to sprzedawać
akcje po cenie która was zadowoli,nie inaczej...to że spekulant sprzedaje po zaniżonej cenie spekulantowi,to jest tylko nagonka do ruchu inwestorów w minusowym kierunku.Życzę spokoju i wyrozumiałości wzgędem swoich oszczędności...niekiedy życiowych.