No czego sie spodziewasz ????
/ 220.255.7.* / 2010-02-28 13:39
Modlitwa codzienna kur-nala
"Gdy wieczorne zgasną zorze. Zanim głowę do snu złożę. Modlitwę moją zanoszę. Bogu ojcu i synowi, dopi-erdolcie sąsiadowi. Dla siebie o nic nie proszę, tylko mu dos-rajcie proszę. Kto ja jestem? Polak mały. Mały zawistny i podły. Jaki znak mój - krwawe gały. Oto wznoszę moje modły, do Boga, Marii i Syna, zniszczcie tego sku-rwysyna. Mego brata sąsiada, tego wroga, tego gada. Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym, i w ogóle żeby miał marnie. Żeby miał AIDS, zabijaka, oto modlitwa Polaka."
Jestes podobno wierzacy,choc nie wiadomo,czy tylko w Rydzyka czy moze cos wiecej.
Twoje pokolenie nie zyje zbyt dlugo,poniewaz jestes samotnym pesymista,zle nastawionym do zycia i ludzi,zapewne pozostalo ci najwyzej kilkanascie lat.
I co powiesz,gdy staniesz tam,gdzie nie da sie juz pisac,ze spada gdy rosnie.
Gdy wyciagna i pokaza ci wszystkie twoje wpisy z tego forum i wszystkich innych.
Co im powiesz; ze nienawidzisz smiertelnie ludzi??? Ze cierpisz na sama mysl ze cos komus sie udalo??? Ze ze wszystkich sil pragniesz,zeby innych spotkalo wylacznie nieszczescie??? Ze umierasz ze szczescia na sama mysl,ze gdzies na koncu swiata komus nieznanemu powinela sie noga???
I czego sie spodziewasz w nagrode???