obejrzałam wykresy , nie jestem mądra bo bessy nie przeżyłam ale 90 % spółek to na wykresach i cenach wygląda na krach , kęty 117 zł , ja 3 lata temu jak się palił zakład drożej płaciłam , o reszcie nawet mi się pisać nie chce ,
normalnie nie wiadomo co kupić , msx c/wk 2 a cena 3 zł
PKOTFI
F. Stab. Wzrostu 130,19 PLN -2,72 %
F. Zrównoważony 130,53 PLN -3,00 %
F. Akcji NE 117,26 PLN -4,12 %
F. Akcji MiŚS 177,26 PLN -5,80 %
F. Akcji Plus 99,43 PLN -6,95 %
F. Akcji 453,12 PLN -7,11 %
Fed: słabszy wzrost aktywności gospodarczej; rozczarowujący sezon zakupów
DI
16.01.2008 20:49
Czytaj komentarze(2)
Aktywność gospodarcza rosła w listopadzie i grudniu wolniej; odnotowano także słaby sezon zakupów świątecznych - podał Fed w środę w raporcie "Beige Book" (Beżowa Księga) o kondycji gospodarki USA w poszczególnych regionach kraju.
"Sektor nieruchomości nadal będzie okazywał oznaki słabości" - napisano w "Księdze".
Większość członków Fed doniosła o zacieśnieniu warunków uzyskania kredytów.
w sumie dobrze, ze zaciesniaja....banki maja cala pule domow po niewyplacalnych wierzycielach wiec nowych kredytow nie beda dawac a domy zawsze moga wynajac :) nie kazdy musi miec dom na wlasnosc a mieszkac gdzies musi :)
2008-01-16 20:12:07 | 212.122.206.* | flugo dziecko hossy
hmmm...
jeśli petent spowoduje wzrost choćby jednej z niżej wymienionych spółek w dniu
jutrzejszym o min. 8% wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie:))
jeśli dj zakończy dziś na +3% to my może jutro nie spadniemy poniżej 1%, było by fajnie kończyć sesje na minus 1 zamiast na minus 4, zawsze to jakiś plus
Idę spać...dla zainteresowanych szalenie ciekawym tematem czwarte piwo zostało w lodówce...ktoś tak doradził i posłuchałem...nie będę żałował decyzji...no może dziś troszkę :-)
Pozdrawiam
beżowy notes benjego spowodował euforie na nyse, to prawdziwy szał zakupów, ale chyba nikt już nie jest takim frajerem żeby dać się zrobić w bambooko poraz kolejny
wyniki kwartalne i roczne (często za ostatnie 5 lat) traktuje bardzo poważnie ...
... a tych co głoszą "liczy się przyszłoś" traktuje z dużym przymróżeniem oka.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.