jakie wybrac konto osobiste?
witam mam 30 lat w tym roku sie ozenilem. chce razem z zona zalozyc konto osobiste. nasze dochody misieczne wynosza o kolo 5000zl. prosze o pomoc w wybranu najlepszego konta? nalepiej zeby bylo bezplatne!
Najlepszą ofertę w tej chwili ma chyba alior sync: 0 zł za konto i kartę debetową oraz wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie. 0 zł za krajowe przelewy internetowe. To konto jest całkowicie darmowe bez konieczności spełnienia dodatkowych warunków
Uważam, że dobrym sposobem na znalezienie konta bankowe jest analiza ofert. Dlatego oprócz prównywarek warto także sporządzić swój ranking lokat lub też skorzystać z już gotowego. Takze zapoznaj sie z aktualnymi ofertami bankowymi, pozdrawiam
afsg
/ 82.210.183.* / 2013-03-02 07:01
Proponuję to konto, oproc. małe 0,01 ale zawsze a nie jak w większości 0, do tego w 100% darmowe
http://bit.ly/WlZOgf
udaj sie to jakiegos punktu gdize agent przedstawi ci oferty roznych bankow i wybierzecie cos co najbardziej wam sie spodoba, konto to konto, zalezy jakei dodatkowe uslugi bys chcial miec do tego konta
malyszaryczlowiek
/ 84.38.216.* / 2013-02-27 20:36
Mam znajomego, który siedzi trochę w finansach i bankowości. Ostatnio też chciałem zmienić konto bankowe, ponieważ ze starego byłem niezadowolony no i wybór padł na Kasy Stefczyka :) Oferują dogodne warunki. Polecam, zapoznaj się z ich ofertą i ocen sam :) Pozdrawiam :)
gosc000
/ 178.43.209.* / 2013-02-25 11:17
My z mężem korzystamy z konta za zero w PKO.W ramach tego konta otrzymujemy co miesiąc 10% zwrotu za rachunki za tel.Prowadzenie konta i przelewy mamy za free:)
Pko bp ma konto za zero, co mówi samo za siebie konto bez żadnych opłat:) oczywiście karta paypass jak najbardziej;)
mbank:) duzo opcji duzo mozlwiosci uruchamiania dodatkowych uslug i przedewsstkim konto darmowe z karta zblizeniowa paypass.
Kasia B-k
/ 93.105.96.* / 2012-02-18 10:22
Witam serdecznie!
Gratuluję serdecznie i życzę wszystkiego najlepszego!
Proszę sprawdzić na stronie: www.kredyty.az.pl - szeroki wybór kont bankowych, dostosowany do indywidualnych potrzeb klientów.
Pozdrawiam!
udaj sie do banku pekao, ja mam tam konto i jestem zadowolony