realka
/ 151.92.176.* / 2008-11-25 09:31
Najbardziej rzucające się w oczy w potoku wzajemnych oskarżeń i przekonywań, że to bohater (to chyba przesada) czy nieodpowiedzialny człowieczek, który pcha się tam gdzie nie powinien, mnie uderzyła jedna sprawa, a mianowicie to, że wszyscy ale to wszyscy popierjący pis i uważający naszego prezydenta za wyjątkowego stratega i geniusza widzą wszędzie agentów KGB???!!! Ludzie co Z wami? Cokolwiek ktoś by nie napisał ale nie zgadza się z waszymi poglądami od razu jest agenem, komuchem albo czymś jeszcze gorszym...Zapomnieliście, że mamy demokrację i nie każdy musi popierać pis? Nie ma takiego obowiązku choć ja się obawiam że gdyby pis rzeczywiście kiedyś wygrał to pis miałby zaciętych agentów gotowych przypomnieć sobie metody z "Przesłuchania" dla ukarania przeciwników jarka i lecha...Naprawdę, każdy ma prawo popierać kogo chce a od komuny różni nas to między innymi, że każdy może wyrazić własne zdanie czy popiera kaczorków czy nie...i w związku z tym wcale nie musi być agentem ! A panowie i panie pis-owcy chyba zapomnieli że Tusk wygrał wybory głosami młodych ludzi którzy z komuną mają tyle wspólnego co niedzielny incydent z zamachem...
Zastanówcie się kto tu jest bardziej komunistyczny, bo mnie sie wydaje że pis-owcy którzy mają totalną obsesje na punkcie agentów, komuny i zieją totalną nienawiścia do wszystkiego co rosyjskie...
Więc panowie i panie, komuna się skończyła, dosyc dawno i wypadałoby już
po tylu latach zacząc żyć normalnie, przestać wszędzie widzieć agentów, ścigać i sądzić dziadków dziewięćdziesięcio letnich (niech sobie umrą w spokoju, pan Bóg ich rozliczy jak bedzie z czego)...
Ja mam 30 lat i nie bardzo pamietam komunę, wiem natomiast, że Rosja to dla mnie tylko piekny kraj o wspaniałej architekturze i widzę straszna propagandę pisowską anty-rosyjską, widze nienawiść polskiego prezydenta do sąsiedniego państwa (z którym nie powinien zaczynać, bo to nie ta liga) i widzę ludzi którzy maja juz totalna paranoję...wystarczy poczytac to forum, pod każdym zdaniem przeciwko prezydentowi jest wpis pis-owca o treści:
jako reprezentanta razwietki, umieszczą cię
gdzieś w sztabie na przykład
oj sasza, sasza. Projekty propagandowe nie pokazuje się publicznie i to jeszcze w punktach.
twój protest odnotowali przełożeni w Moskwie
I można by mnożyć milionami....To nie jest rosyjska propaganda, to jest całkiem udana anty-rosyjska propaganda, za rok większość z was biedaki poleci na wojnę z zaciętą z nienawiścią twarzą albo zacznie rzucać kamieniami w Rosjan mieszkających w Polsce...Może komuś o to właśnie chodzi???
A jaruś siedzi i zaciera ręce.......