Komentarze do portfela "mik0110"
Money.pl
/ 2010-04-05 00:11
cześć
inwestujesz trochę?
pozdrawiam
bifka od paru dni za uszy ciągną... już po 44 gronie za papier nawet transakcje były...
cześć
czy z tym Bifkiem coś jeszcze będzie? ile lat mamy czekać na zwrot? 10?
Wszystkim Forumowiczom,
Dobrych Zdrowych Rodzinnych Świąt
Cześć,
Dziękuję Ci za życzenia :) Przepraszam, że nie odpisałem, ale miałem kłopoty z zalogowaniem się tutaj.
Spóźnione, ale szczere przyjm życzenia ode mnie dla Ciebie i całej Twojej rodziny.
Jesteś chyba z Wawy, prawda?
Pozdrawiam
P>
dzieki Pietroo,
tak jestem z Warszawy
coś nam Barca cieniuje ostatnio... :(
Co to było za trzęsienie ziemi dzisiaj? Takie spadki....
Z mojego rachunku w OFE wyksięgowano prawie 61 tysięcy a nie ma ich na moim koncie w ZUS... Panie Tusk-złodzieju gdzie się podziały pieniądze które miały zapewnić mi jakąś część emeryutury(tzw drugi filar)???
PO-komuna...:(
Ja nawet tam nie zaglądam, aby się nie wściekać. Jak ludzie ich jeszcze wybiorą w następnych wyborach, to będzie wstyd na cały świat i zaślepienie ludzkie.
ale mnie(i innych maluchów) dziś PBG na rafaku... wydymalo....
ważne, że parę stów zostało
no tak ale już po siedem z groszami chodził więc można było lepiej... gdybym tak sposób Ciulacza zastosował i po wzroscie o kilkanaście procent wywalał to wynik byłby lepszy...
ale ja jestem długoterminowy... :)
Cześć,
Co tam na tym PBF się dzieje?
zawieszone do końca miesiąca bo scalają... zamiast 10 będziesz miał 1... o wartości nominalnej 10 razy większej... taki tam zabieg księgowy coby spółką groszowa przez jakiś czas nie być... :)
Oby tylko zaczął rosnąć :) Wkurza mnie ten papier. Kiedyś ładnie rósł, teraz obsuwa się pod naporem....
to prawda nędza straszna ale może wzrośnie pod ten odwrotny split...
wierzę, ale zdrowy rozsądek mówi nie
PGNIG ładnie urósł, czyzby Ukraina tak dobrze na niego wpłynęła?
Ej Pietroo, niech żywi nie tracą nadziei...
ja tam liczę,że po scaleniu 4,50 zaliczymy czyli koło 30% up... :)
ale pewnie będzie wtopa... :)
właśnie na maila dostałem infromację z mojego OFE, że przeprowadzili operację "Wycofanie aktywów do ZUS w wysokości 60544.93 złotych co stanowi 51,5% aktywów" Nóż się w kieszeni otwiera na myśl o najgorszej decyzji władz od wprowadzenia stanu wojennego.
Wstyd mi za PO i za Tuska.
Mój głos jest dla nich stracony...
mam nadzieję, że na nich nie głosowałeś!!!
[...]
### Post edytowany z powodu złamania regulaminu Forum MONEY.PL ###
no właśnie Pietroo, głosowałem...
od samego początku PO do ostatnich wyborów...
co za porażka...:(
za moją kasę i innych Ofowiczów mundurowi mogą przechodzic na emeryturę w wieku 35 lat, rolnicy mogą płacić krus w wysokosci 300 złotych kwartalnie, górnicy... sędziowie... prokuratorzy... nauczyciele... posłowie... itd, itp...
sorry, ale mam nadzieję, że jest Ci teraz głupio
PO nas okradlo w biąły dzień i jeszcze nic im nie można zrobic....
trzeba liczyć tylko na siebie, państwo nam nie pomoże, a tylko najwyżej może nas okraść
jest mi głupio i mam kaca...
liczę na siebie już od kilku lat
[...]
### Post usunięty z powodu złamania regulaminu Forum MONEY.PL ###
zapowiadana niższa dywidenda to raz, a dwa ważniejszy chyba powód to mniejszy popyt z Chin... obstawiam że stówkę przebije... :(
he,he,
jak to zwykle u mnie...
zaprognozowałem dalszy zjazd... a tu miedziak dwa zeta do góry wyskoczył...
bifek znowu zmyłki robi i ktoś nawet po 36 sprzedał. Wczoraj transakcja po 33 była ale niestety nie załapałem się(za dużo chętnych przede mna się ustawiło)
Gdybyś kupił po 34 gr, a sprzadł po 36 gr, to kilka stówek by było.
Miedziak ład nie odbił. Biotek też wrócił powyżej 4 zł.
na bifsanie to ewidentnie falstart zaliczyłem ale za to na ajkupie ładnie mi grają... :)
na bifsanie(pbsf) dzisiaj jakiś ruch się zrobił i na koniec wziąłem trochę na szansik...
który to już raz rośnie dwie-trzy sesje a potem ubiera się frajerów na górce...
tym razem liczę na odpał... :)
A nie miałeś już wczesniej pakietu?
wywaliłem dziada bo ktoś podrzuca na sprzedaż cały czas...
też to zauważayłem, ale kto to może być? czyżby ktos grał na krótko?
Cześć
Jak tam twoje inwestycje w tym roku?
Powiedz mi co myślisz o KGHM? Kisi się od dłuższego czasu w okolicach 112-115 zł.
Pozdrawiam
cześc,
w tym roku to tylko duona wziąłem(za szybko trochę) i na razie na małej stracie jestem ale w końcówce roku super strzał z cigames wyszedł, niezły z trakcją i średni z tarczyńskim, tak więc zgrzeszyłbym gdybym narzekał...
Nad agrotonem się zastanawiałem w piatek jak do 2,21 doszedł i chciałem go w poniedziałek skubnąć ale jak zajrzałem koło południa to już był sporo do góry i spękałem, a teraz po trzech dniach to juz koło 20% up....
Nie da się na wszystkim zarobić.... Teraz giełda jest bardzo niepewna. Wiele firm dobrych z wynikami nie rosnie, a spada....
ajkiup nieżle się trzyma, poza tym colianowi się przyglądam i agrotonowi...
ktoś mi kiedyś też pisał o Agrotonie... co to za spóleczka?
mnie interesuje PKP Cargo, ale na razie to tylko obserwacja
i cały czas Syntek :)
życzę Wam Zdrowych Świąt, Wszystkiego Najlepszego i samych dobrych i szczęśliwych decyzji inwestycyjnych
Ciułacz
/ 2013-12-24 13:19
/
portfel
/
Mistrz gry: „Najlepsze spółki tygodnia"
Mik witaj !
Wszystkiego najlepszego na te Boże Narodzenie, bywaj zdrów
ajkiup po ogłoszeniu wyników ponad dychę wyskoczył do góry...
trzymać czy wywalać?
oto jest pytanie... :)
Jeśli jesteś pewny, że urośnie jeszcze trzymaj :) Jeśli wystarczy Ci to co masz na nim, sprzedawaj :)
kupiłem wczoraj Duon ale nie wiem jak go wpisać do portfela...
pomoże ktoś?
GRUPA DUON - DUO spróbuj :)
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.