Komentarze do portfela "pietroo"
Money.pl
/ 2007-07-06 18:47
pietroo
/ 2010-09-18 18:44
/
portfel
/
Mistrz gry: „Najlepsze spółki tygodnia"
no nieźle Widzew rozbija Śląsk
dodge
/ 2010-09-18 15:24
/
Właśnie wróciłem z małej imprezki, a jutro z rana jazda na całego. Odra Opole jedzie do
Rybnika na ROW. Dali nam 550 biletów, a jedzie nadmiar. To tylko IV liga ale jesteśmy
zawsze tam... Transmisji w TV niestety nie będzie, ale za to PKP ma problem :-)
Tak tu Wam napisałem bo wiem że tu kibice pisują. Legii nie lubię (sorry Piotr) ale za to
Jagiellonia ( już nie z Wisłą) ok. Z kibicowskim i piłkarskim pozdrowieniem.....
Witaj Irku
Cenię takich kibiców. Nie ważne, czy III, II czy I czy Ekstraklasa - jesteśmy tam gdzie nasza Odra/Jaga gra :)))
Pozdrawiam kibicowsko. Później zerknę na wynik, albo odpalę Radio Opole - to sobie posłucham relacji - mecz o 16.00 Odra zaczyna, więc jeszcze nieco ponad pół godziny. Znając życie to pewnie jesteście już na stadionie, albo przecieracie się z ochroną przy wejściu na sektor gości.
Pozdr.
P.S. Jakiś czas mnie nie będzie, więc na ten czas życzę spokoju i mega wzrostów na bazarze. Pozdr.
Do popisania Maćku i wszystkiego dobrego
Pozdrówka
Oglądam teraz na Polsacie bramki Barcy, Messi jest niesamowity:) Ale w repre nic nie może się ogarnąć niestety
pietroo
/ 2010-09-18 13:28
/
portfel
/
cześć
bo tam nie ma takich podających...
pietroo
/ 2010-09-18 07:17
/
portfel
/
witajcie sobotnio :))
piękna pogoda mnie obudziłą tak rano :)) zapowiada się super weekend :)
ślicznie poszedł wczoraj GOA :)
wielkie gratki dla Kwiatka :)
tylko moim zdaniem za wcześnie go sprzedałeś.....
przyznaj się ile miałeś tysiączków tego papierka
pozdrawiam
Witaj Piotrek:) Witam Wszystkich:)
Rano było słonecznie ale zimno a teraz już cieplutko:)
Dzisiaj MMA, zobaczymy jak Pudzian i Slaeta sie pokażą.
Pozdrawiam
Właśnie wróciłem z małej imprezki, a jutro z rana jazda na całego. Odra Opole jedzie do Rybnika na ROW. Dali nam 550 biletów, a jedzie nadmiar. To tylko IV liga ale jesteśmy zawsze tam... Transmisji w TV niestety nie będzie, ale za to PKP ma problem :-)
Tak tu Wam napisałem bo wiem że tu kibice pisują. Legii nie lubię (sorry Piotr) ale za to Jagiellonia ( już nie z Wisłą) ok. Z kibicowskim i piłkarskim pozdrowieniem.....
pietroo
/ 2010-09-18 07:34
/
portfel
/
cześć Irek :))
myślę, że ywjazd będzie udany i trzymam kciuki za Odrę :)
PKP wiem jaki ma problem, zastanawiają się czy nie dać Wam pociągu z drewnianymi siedzeniami :)
wierzę, że wygracie
pozdrawiam
Cześć Piotrek...
Pełna kultura... muszą tylko podstawić dodatkowe wagony. Czasy dzikich zachowań już mijają. Oczywiście znajdą się niereformowalne jednostki ale to jak w każdej innej dziedzinie życia ale to juz jest margines. Natomiast wrażenia z meczu wyjazdowego są nieocenione. Jeszcze przyjdą czasy gdy zawitamy na Łazienkowską na Waszym pięknym, nowiuśkim obiekcie.
pozdro
pietroo
/ 2010-09-18 14:35
/
portfel
/
Zapraszam serdecznie do Wawy :)
Myślę, że ten nowy stadionik na Łazienkowskiej bardzo by Ci się spodobał :)
Pozdrawiam
Smo witaj:)
Wygranej życze i uważaj tam na siebie Chłpie.
Pozdrówka
wielki teor
/ 89.73.8.* / 2010-09-17 19:44
Kiedy ma być przyznawane prawo do dywidendy z PKO BP?
axima
/ 2010-09-17 20:03
/
Bywalec forum
Witam!
http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,8171395,PKO_BP_wyplaci_2_3_mld_zl_dywidendy__jesli_nie_kupi.html
wielki teor
/ 89.73.8.* / 2010-09-17 20:22
Wielkie dzięki
1.9 wywidendy to smakowity kąsek zwłąszcza przy tym kursie .
Amelko myślisz że ten bank pobije nowe roczne rekordy ceny akcji do czasu przyznania dywidendy?
Amelka powinna wiedzieć:)
Amelka nie wie... gdyż PKO trzyma na long ;) ale jutro się dowie (aczkolwiek chyba nie ma na ten temat nic pewnego) bo wstyd tak nic nie wiedzieć o swojej spółce flagowej... ;)))
PS Cześć Axima :))) dawno Cię nie było...
Amelko myślisz że ten bank pobije nowe roczne rekordy ceny akcji do czasu
przyznania dywidendy?
nie wiem...ale z banków jakoś PKO najbardziej mi leży...to dzięki Bigowi bo to On swojego czasu rakomendował PKO właśnie :)))
Amelciu tak sobie patrze po ile dzisiaj kopex zamknęli
to aż mi się wierzyć nie chce że jest w tej cenie....
jak spadnie niżej jeszcze to kupię :) za to mój Tauronik leci na 10 zł jak nic...;)))
2010-09-17 15:42
Irena złożyła wniosek o ogłoszenie upadłości
Huta Szkła Gospodarczego Irena złożyła w sądzie wniosek o ogłoszenie upadłości z możliwością zawarcia układu. Spółka nie podała więcej szczegółów.
W raporcie półrocznym Irena poinformowała, że po pierwszych sześciu miesiącach 2010 roku zobowiązania i rezerwy na zobowiązania grupy wynosiły 65,7 mln zł, z czego zobowiązania krótkoterminowe wynosiły 57,8 mln zł. Kapitały własne spółki na koniec czerwca tego roku sięgnęły 3,5 mln złotych.
Na koniec czerwca 2010 roku Irena miała 1,7 mln zł straty netto i 25,2 mln zł przychodów.
Kolejna polska Huta w upadłości:(Co się dzieje z tą Polską?
Huty były źle zarządzane szereg lat to co...
To w takim razie za co ten zarząd brał pieniądze Amelciu?Chyba za ładne oczy bo inaczej ja tego pojąć nie moge?
się dzieje w Polsce miało być...taki standard.... :(
Zobacz co oni z krosnem zrobili:(Jedna z pierwszych spólek giełdowych i oczywiście z tradycjami...
szkoda mi bardzo tego Krosna, tym bardziej że podkarpacka spółka...zamówienia przecież mieli...napiszę co za co pewnie bedę mieć z pięć minusów ale co tam....
Uważam że pokolenie, które zarządzało w okresie komuny musi odejść bo ma złe nawyki i Krosno np. zostało rozkradzione...każdy o tym wie....kolejny przykład, w jednej z rzeszowskich dużych spółek budowlanych nakradli towaru na grube miliony, spółka jest teraz na skraju bankructwa, co kwartał zmieniają prezesa bo żaden sobie nie radzi a jak chce poradzić to go wywalają żeby przekręty nie wyszły...owa firma ma duży udział w budowie autostrad....
nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem jak można wyciągać łapę po cudze....:(
Wywaliłem goa z portfela....
Ged
/ 2010-09-17 15:59
/
Tysiącznik na forum
ładny strzał, gratulacje :)
Dziękuje Ged:)Najważniejsze że jest zysk:)
Ale na drugim papierku niestety w plecy:(zlekceważyłem tygodniówke i teraz mam:(
gratki Kwiatku :))) GOA rządzi dziś :))) mam nadzieję, że to dopiero początek wzrostów...
Dziękuje Amelciu:)Dobrze że wtedy dokupiłaś te 3k....Namwiałem ,namawiałem i przekonalem:)))
no widzisz Kwiatku i co ja bym bez Ciebie zrobiła? ;)))
Kobieta czasami musi posłuchać faceta:))))
ehhh.....ile jeszcze przede mną nauki zyciowej.... ;)))
Ja czekam cierpliwie na analize izns:)Widzisz ja też lubie znać twoje zdanie:)
Analiza będzie na weekendzie, teraz będę robić jakie tylko chcecie analizy bo mam czas :)))))))))))))))))))))
Normalnie masz u mnie extra drinka jak będe w Wa-wce:))))
hehe dzięki:))) najpierw się do Rzeszowa wybierz :)
Tam to raczej ciężko będzie:(
Amelciu tak sobie patrze po ile dzisiaj kopex zamknęli to aż mi się wierzyć nie chce że jest w tej cenie....
no to rzeczywiście Wawa zostaje ;)
W jakiś wekendzik najlepiej:)
piciu
/ 2010-09-17 14:42
/
"Nikt" i Mistrz gry: „Najlepsze spółki tygodnia"
2010-09-16 21:41:45 | dodge [ [JAGA/1920-2010/] ]
Kto następny na tapecie Lecha będzie w meczu siebie? Piciu - Ty widzę z Poznania chyba
jesteś, to może orientujesz się?
Pozdr.
z okolic poznania :)
30.09
Lech Poznań -FC Salzburg
21.10
Manchester City-Lech Poznań
04.11
Lech Poznań -Manchester City
01.12
Lech Poznań -Juventus Turyn
16.12
FC Salzburg-Lech Poznań
pietroo
/ 2010-09-17 14:56
/
portfel
/
no to Salzburga to już powinni pokonać na luzie, podobno Austryjacy są zupełnie bez formy
piciu
/ 2010-09-17 15:01
/
"Nikt" i Mistrz gry: „Najlepsze spółki tygodnia"
czasami najslabszy zespol jest najtrudniej pokonac kwestia psychiki
pietroo
/ 2010-09-17 14:17
/
portfel
/
no i pociąg ruszył na GOA
oll1
/ 2010-09-17 14:32
/
portfel
/
Tysiącznik na forum
pieknie, niech cisna :) dokupilem dzisiaj takze lekko Urlopow - tak kontrolnie - nie licze na sporo, ale moze troche podbija :)
pietroo
/ 2010-09-17 14:51
/
portfel
/
widzę właśnie, że tak dzisiaj wielki obrocik, może podciągną tak samo jak Nico
oll1
/ 2010-09-17 15:07
/
portfel
/
Tysiącznik na forum
mysle, ze nie, ale zeby pojsc 2 grosze wyzej to w sumie niewielkiej kasy tam trzeba - gdyby ktos wiekszy tam chcial pospekulowac to jest to dosc latwe raczej, wiec moze cos sie bedzie dzialo - kontrolnie sobie zakupilem :)
Witaj oll1 po ile kupowałeś?
pietroo
/ 2010-09-17 14:36
/
portfel
/
na Nico fortunę można było zarobić
a patrzyłem na niego po 0,04pln i się zastanawiałem:(Teraz patrze na Blutaxa jak mi ucieka:(
aqua niel
/ 83.12.161.* / 2010-09-17 13:57
taka ciekawostka dla fanów IDM
IDM wchodzi na rynek energii - Polska, Czechy, Niemcy
http://biznes.interia.pl/gieldy/aktualnosci/news/idmsa-wchodzi-na-rynek-energii,1533192,1844
subcio:)
pietroo
/ 2010-09-17 13:44
/
portfel
/
no szkoda, że wczoraj nie dobrałem GOA po 2.20 żałuję dzisiaj
no i nie posłuchałem się KWiatka
pietroo
/ 2010-09-17 14:22
/
portfel
/
znowu kilku gr zabrakło
ale jest ok, może i dojdzie do mojej średniej
Goa ładnie zarabia na Nikosiu obejmowała nową emisje serii g po 0,07pln....
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.