Forum
Komentarze użytkownika "caabi"
Komentarze użytkownika: caabi
Re: To nie jest choroba przenoszona drogą płciową
caabi
/ 2006-09-22 10:08
/
Tysiącznik na forum
Komisja bankowa hehehe. ale polewam z tych debili, zawisza sie popłacze zaraz albo powie że trzeba komisje do spraw TK, co młotki heheheeh.
btw wszystko na leb na szyje a kghm sie trzyma, kocham to poprostu uwielbiam kghm
Re: To nie jest choroba przenoszona drogą płciową
caabi
/ 2006-09-22 11:45
/
Tysiącznik na forum
WWW.KITCOMETALS.COM.
miedz +1,72%. słabnie dolar i chyba dlatego taka reakcja na miedźi co mnie cieszy :))
caabi
/ 2006-09-22 12:09
/
Tysiącznik na forum
masz racja !!.
ale dolar też ważny, a leci w dół.
:))
caabi
/ 2006-09-22 12:16
/
Tysiącznik na forum
Regulamin forum.
SIEMKA, ZOBACZCIE NA MIEDZI SO SIĘ STAŁO
caabi
/ 2006-09-25 19:40
/
Tysiącznik na forum
Dołowała, a teraz odrobiła dzis caly minus i jest teraz lekki plus, to czuję że z uwagi na to i także na pozytywne zakonczenie sesji w USA jutro powinnismy pojsc wysoko, oczywiscie prowadzic powinien KGHm. Ale zobaczymy........
Warren a na lubawce faktycznie zaczyna się robić ładny ruch powoli.
caabi
/ 2006-09-26 10:44
/
Tysiącznik na forum
kwiat zadziwi warrena, oby wrocił jak będize wzrost powyżej tych 100%, bo z górki może być na pazurki :))
caabi
/ 2006-09-26 19:39
/
Tysiącznik na forum
witam wszystkich czy ktos zwrócił uwagę na to jak nasza waluta sie umocnila dzis o 2 gr. do euro. hmmm moze to zapowiedz na jutrzejsza sesje dosc optmistyczna, bo jest co nadganiac tym bardziej ze dzis USA jak narazie idzie dobrze.
btw pozdrawiam równie szczęśliwych jak ja posiadach KGHm dziś pokazał siłę !!
caabi
/ 2006-09-26 21:36
/
Tysiącznik na forum
o to chodzi ze jest niedowartosciowany, jak byly spadki to lecial najmocniej, a teraz poprostu pokazuje swoja prawdziwa sile !!
Re: Gwiazdą GPW okazał się NFI Kwiatkowski
caabi
/ 2006-09-26 21:40
/
Tysiącznik na forum
a w USA euforia !!. może jutro odrobimy trochę za dziś i dołożymy jeszcze troszeczkę, na to licze tym bardziej ze wig20 musi podgonic za midwigiem wkoncu. a do nadrobienia prawie 300 pkt. :))))))))
caabi
/ 2006-09-27 08:28
/
Tysiącznik na forum
witam wszystkich, moim zdaniem kobita głupia ale jednak tym co zrobiła mi zaimponowała. dobrze zrobiła teraz widać zę pis to jedno wielkie G które chce mieć pełnie władzy. WSPANIALE że to wkońcu widać jak na dłoni.
tylko najgorsze jest to że dziś przez to możemy nie poszybować tak mocno jak powinniśmy ( co najmniej tak jak dziś Japonia lub wczoraj BUX. )
ale co tam co się odwlecze ..................
ps. KGHm dziś znów KGHm. !!
caabi
/ 2006-09-27 09:14
/
Tysiącznik na forum
nie no niektórzy jeśli tak naprawdę myślą to są upośledzeni, nie zwracam się tymi słowami do was barakuda i szwajcar ale napewo większość mocherów tak właśnie pomyśli i będzie sie wciąż upierać przy kaczyńskich jako mężach stanu. Debile no Debile.
caabi
/ 2006-09-27 09:17
/
Tysiącznik na forum
Jak dziś nie urośniemy min. 2% to znaczyć będzie że jednak polityka znacznie wpływa na naszą giełdę......... oby nie
caabi
/ 2006-09-27 10:56
/
Tysiącznik na forum
POWIE MI KTOŚ BO NIE KUMAM, CO SIĘ DZIEJE ŻE NIC NIE ROŚNIE TAK JAK POWINNO. PRZECIEŻ CAŁY ŚWIAT ROŚNIE JAK NA DROŻDZACH TYLKO NIE MY, MIEDŹ JUŻ +1,50 % A KGHM SIĘ KISI NA LEKKIM PLUSIKU, NIE MÓWIĘ JUŻ O RESZCIE SPÓŁEK NO META JAK NIE WIEM CO.
caabi
/ 2006-09-27 10:58
/
Tysiącznik na forum
i bez przesady z aferą z pisem........ nie może mieć to tak ogromnego przełożenia na giełdę.
caabi
/ 2006-09-27 10:59
/
Tysiącznik na forum
jak skąd OFE, FUNDUSZE itp. nie tak dawno latały kosze zleceń a teraz co ?? KICHA jak nie wiem co. nawet kontraktami nie da się dzwingąć. jestem tym zaskoczony