Forum
Komentarze użytkownika "griffin"
IIC czyli wrota na NC dla nowiana.
Re: Komentarze do portfela "pietroo"
Coś mi się zdaje, że na
akcje (na wyższych poziomach) połaszczyły się osoby bez znajomości tematu liczące na szybki zarobek. Przeczytały raport lIC za 2010 r. i robiąc w gacie tną straty ;oP
Jeżeli chcesz kupić to podziel sobie na 3 części. 0,12, 0,11 i ostatnią albo na 0,1 (jeżeli będą sypać) albo przy końcu akcji skupu po 0,11-0,12 zależy jak będzie.
Patrz na obroty.
Może też być lekki up dla zachęcenia ale nie sądzę.
Zastanawiam się też czy pod sam koniec czerwca nie będzie lekkiego czyszczenia stopów np 0,9 ale to raczej mało prawdopodobne imho.
Czołem wszystkim :o)
Wg moich prognoz do 22 czerwca powinien się zakończyć proces wprowadzenia nowych akcji i zebrania ich z rynku.
Tak podejrzewam ale pewności nie mam. Trzeba jakoś hamować zapędy wariatów, którzy rzucają się na spółkę z C/WK około 160 ;oP.
No cóż, trzeba czekać na dopuszczenie do obrotu zaległych akcyjek.
Czyżbyś się przymierzał do zakupu?
Właśnie jeszcze nie wiadomo. Obstawiam, że przed sezonem wakacyjnym powinny być w obrocie i w innych już rękach ;o)
Nie, jeszcze nie. Właśnie dla tego się kisimy ;oP
Re: Komentarze do portfela "pietroo"
Czołem wszystkim :o)
2011-05-30 21:47:51 pietroo [ Portfel ] [ FC Barcelona the best ]
http://www.money.pl/gielda/newconnect/artykul/producent;wedek;1;czerwca;na;newconnect,198,0,839110.html
chyba trza nabyć :))
Eeeee, jakby konger albo dragon wchodził to bym kupił. Ale robinson... raczej się nie będę pakował ;oP
Witaj Gospodarzu :o)
Powiedz, czy cała strefa euro chce się zapakować we franki? Jak widzisz sytuację w dłuższym terminie?
Pozrawiam wszystkich :o)
Masz rację. Prędzej niżej niż wyżej ale sądzę, ze niżej niż 0,11 nie spadnie.
Jak będzie oczywiście zobaczymy ;o)
wg mnie to jest to poziom na którym będą zasysać zaległą emisję.
Czołem Pietroo, czołem wszystkim :o)
W piątek nowian dostał koszykarską "czapę". Drobnica chciała zasysać akcję ale 0,12 ma być na razie i jest ;oP
Do odwołania. I kreski na wykresie nic tu nie pomogą ;o)
Zieloności w nowym tygodniu życzę wszystkim.
Zakop, zapomnij. Ja tylko czasem na stooqu sobie spojrzę coby widzieć jaki jest kursik. Jeść nie woła. Na razie to, o czym dyskutowałem z MK72 sprawdza się co do joty. Niech jeszcze tylko wypuszczą na rynek te zaległe
akcje. Nowian to głowa ośmiornicy. Mózg to spqr ale nie jest notowany.
Pietroo, jaka emisja???
Realny ff to w tej chwili poniżej 1% Będą sami sobie wpłacać kasę? Nie ten etap i jeszcze długo takiego nie będzie.