Forum
Komentarze użytkownika "griffin"
ja jeszcze wiszę a tu mi się ktoś koptuje :o(
Może do końca sesji wpadnie całe zlecenie.. coś słabo sypią dzisiaj.
Re: Komentarze do portfela "pietroo"
Czołem :o)
Piękny dzionek. Tak mnie naszło na zakupy ;o) ale sprzedający się ociągają.
Zieloności i cierpliwości życzę wszystkim. Najlepiej na longa :o)
Czołem Panie i Panowie :o)
Po dłuuugim weekendzie znowu w pracy przyszło siedzieć.
Ze stanów dotarły do mnie KEFy IQ10 i głośniczki już przełożone do starszych Q4. Dźwięk miodzio!
Cały weekend (w miarę mozliwości ;oP przesłuchiwałem ulubione kawałki.
Pietroo. Nałowiłem się ładnych karasi srebrzystych. Jak ze sztancy ~35 cm w ilości 14 szt. :o)
A co do TV to ja nawet telewizora się nie dochrapałem. Antenę na dachu zwykłą mam a w kompie kartę TV a i ona roboty ma niewiele ;o)
Nie ma czego oglądać.
Chętnie skompletowałbym sobie pakiet ale sam. Discovery, National Geographic itp. ale takiej oferty nie ma i pewnie nie będzie na rynku.
Zieloności życzę wszystkim.
A nowianowcom jeszcze ciut cierpliwości :o)
Dokąd ten świat zmierza? ;oP
Żeby już trzeba było hackować kardridże do drukarki!
Jak ktoś kiedyś będzie miał problemy z zamiennikiem do officejeta pro 8000 to służę pomocą.
Na parkiecie już długi weekend ;o)
Nie ma co ślęczeć przy monitorku.
Za 3 godzinki pakuję rodzinkę, wędki i hajda do babci nad wisłę :o))))
Życzę wszystkim 4 dni wypoczynku przy pięknej pogodzie!
Witajcie, cześć i czołem :o)
Co do faulu to za nakładkę karteczka powinna być. Kiedyś gość mi tak wjechał i gdybym miał stopę na ziemi to pewnie po kolanie by było.
Pietroo,
pytałeś czy wierzę w noviana. To nie kwestia wiary ;o) tylko przewidywań. Z MK72 doszliśmy do takich samych wniosków, bez żadnej konsultacji. Czy się mylimy to czas pokaże - jak zwykle. Ale obecnie 60% bajtlika mam w tym papierze.
Na stadiony się nie wybieram.
Wolę z kumplami przed telebimem się rozsiąść popijając pilsnerka ;oP
Zresztą tak jak smooth uważam, że nasi to niestety będzie "hit-kit"
A z tego co mamy w kadrze to nawet Leo by nic nie ukulał. Dopóki nasza piłka nie stanie na nogach (praca z młodzieżą) to sobie możemy pokibicować np hiszpani.
Kusił po 9 gr, po 10, po 11 itd. To będzie niezły przekręt ale za 2-3 lata.
To nie victoria. To jest machina "po mojemu"
mam zamiar dokupić 3/4 tego co juz mam;-)
Nie wiem czy jutro wszystko zapakuję to sie zobaczy- ;-)
Hmmmm... Kusisz kolego.. Może też trochę kupię jednak. Średnia pozwala na zabawę a kilka k.zł mam w odwodzie na odkup orco.
Sytuacja przypomina mi nico przy spadku z 0,12 na 0,08. Pierwsza fala. Hmmmm.....
Na mnie już nie liczcie. I tak poszedłem jak kiedyś z nicolasem. Mam nadzieję, że efekt będzie chociaż w połowie tak udany jak wtedy :o)
z Ganta to nic nie będzie
Nie miałem, nie mam i raczej mieć nie będę ;o)
Łatwo Ben mieć nie będzie ;oP
Ale tani dolar jest im w tej chwili potrzebny. Swoją drogą to sam jestem ciekaw jak to rozegrają w długim terminie. Pewnie reszta świata pokryje amerykańskie długi.
Kto miał zrealizować zysk to zrealizował, co bardziej nerwowi ucięli straty no i wygląda na to że rynek się zrównoważył nad wsparciem.
Teraz nie chcą po 0,17 a po 0,2x znowu się będą zabijać o papier ;oP
To mnie zawsze w giełdzie dziwiło.
Czołem ferajna :o)
Właśnie w trójce Czubówna reklamuje Ganta ;oP
Na lodziarni jakoś cicho się zrobiło. To dobrze, trochę uspokojenia się przyda.
EUI na rocznych dołkach. Ciekawe czy zatrzymają. Trochę kusi ale coś mi mówi, żeby się wstrzymać.
W sumie Pietroo ładnie z tej inwestycji wyszedłeś. Z perspektywy to nawet moje ucięcie straty też było słuszne.