Forum

Komentarze użytkownika "hajdi"

Komentarze użytkownika: hajdi

hajdi / 2006-05-24 10:44 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Leszczowaty blad. Ale oczywiscie ty decydujesz ile chcesz zarobic. Po takim infie sprzedaja osoby bez wyobrazni
hajdi / 2006-05-24 10:38 / "Uznany Gracz Giełdowy"
40mln artykul jest na bankierze
hajdi / 2006-05-24 08:57 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Powiem tak ze 30pln na koniec roku coraz bardziej pewniejsze
hajdi / 2006-05-24 08:41 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Nie odbadl choc nie wiele brakowalo. Na takie infa czekalem. Juz teraz wiemy dlaczego mni tak na morde lecialo
hajdi / 2006-05-24 00:16 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Ja tez raczej nie czytam, co najwyzej wybranych uznanych, powiem wiecej nie czytam komentarzy po sesji bo tam straszne manipulacje a moja psycha wie ze pisza glupoty a jednak robi co innego.
hajdi / 2006-05-23 16:10 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Nawet nie wiesz ile mnie to stresu kosztowalo.
Powiem bylem na tyle zdesperowany ze na forum perkietu napisalem ze sprzedalem cale mni, zaraz po tym byla tranzakcja na 200tys akcji. Jak bym wiedzial ze ktos czeka jak wymiekne to wczesniej bym napisal post tego rodzaju :)
hajdi / 2006-05-23 13:37 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Wytrzymalem.
A mowiac serio to chyba ktos czekal az hajdi napisze ze sprzedal swoj pakiecik to se skrobnelem ze sprzedalem wszystko(pakriet forum). I zaraz potem transakcja na 200000akcyjek. Ale nerwa mi szarpneli. szkoda ze kase bede mial w piatek dopiero....

Re: Globalna panika

hajdi / 2006-05-22 18:57 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Czy ktos kogo "nagonilem" na MNI lub MCI ma jeszcze ten papier? Bo ja niestety ale mam, ale nie wiem czy nie do jutra tylko. Napewno korekta zbyt duza jak na takie dobre spoleczki no ale trudno. Ale jak by ktos jeszcze mial to pozdrawiam twardzieli :) Dziwne usmiecham sie choc nie jest mi do smiechu

Re: Musi się odbić - nie ma bata

hajdi / 2006-05-22 11:49 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Moje nerwy co do MNI i MCI sa na wyczerpaniu.
hajdi / 2006-05-20 12:42 / "Uznany Gracz Giełdowy"
To sie grubo mylisz. Papier odleszczony od poniedzialku mozna sie spodziewac powrotu wzrostow. A wg powinny pojawic sie wkrotce jakies pozytywne infa, np jakis fundusz lub zakupy zarzadu,bo cena byla bardzo atrakcyjna.
hajdi / 2006-05-19 20:31 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Tez dzis o tym sobie pomyslalem ze przydaloby sie nieco bardziej uporzadkowane forum
hajdi / 2006-05-19 10:15 / "Uznany Gracz Giełdowy"
oczywiscie ze A jednak wyciagam wnioski by nastepnym razem bylo troche wiecej niz 200000pln

Re: Silny opór

hajdi / 2006-05-17 15:11 / "Uznany Gracz Giełdowy"
MNI rozważy podniesienie prognozy na ten rok po wynikach za II kw.
14:27
Gdy będą znane skonsolidowane wyniki spółki telekomunikacyjnej MNI za II kwartał, telekom rozważy podniesienie prognozy finansowej, zakładającej osiągnięcie przez grupę w tym roku 35 mln zł EBITDA i 140 mln zł przychodów, poinformował agencję ISB prezes MNI Mariusz Pilewski. Prezes powiedział, że w tym momencie ocenia, że skonsolidowany zysk netto MNI wyniesie w tym roku od kilku do kilkunastu milionów złotych.

„Wyniki pierwszego kwartału były dobre, ale drugi kwartał z reguły różni się od pierwszego. Podniesienie prognozy rozważymy po drugim kwartale, gdy w naszych wynikach będą już widoczne wpływy z usług multimedialnych związanych z mistrzostwami świata w piłce nożnej” – powiedział ISB Pilewski.

Dodał, że MNI liczy też na znaczne wpływy z obsługi konkursu Miss World 2006, który odbędzie się w Polsce we wrześniu. MNI podpisało przed kilkoma tygodniami umowę z organizatorem konkursu na realizację wszystkich projektów związanych z wykorzystaniem narzędzi i usług interaktywnych, które użyte będą do obsługi organizowanych plebiscytów, głosowań oraz sondaży. MNI ma także zaoferować użytkownikom internetu oraz telefonii mobilnej i stacjonarnej produkty multimedialne związane z finałem konkursu.

Prezes MNI poinformował, że na obecnie zakłada, iż zysk netto MNI wyniesie w tym roku między kilka a kilkanaście milionów złotych.

MNI miała w pierwszym kwartale tego roku 3,31 mln zł skonsolidowanego zysku netto wobec 4,93 mln zł zysku rok wcześniej. Zysk operacyjny na poziomie grupy wyniósł 4,26 mln zł wobec 5,25 mln zł zysku rok wcześniej, a skonsolidowane przychody wyniosły 40,05 mln zł wobec 16,34 mln zł rok wcześniej.

Pilewski poinformował, że liczy, iż do końca drugiego kwartału zakończy się proces sprzedaży operatora telekomunikacyjnego Petrotel, kontrolowanego obecnie przez PKN Orlen. MNI złożyło ofertę na zakup tego operatora, świadczącego usługi telekomunikacyjne w Płocku i okolicach.

„Złożyliśmy ofertę na Petrotel. Proces sprzedaży pewnie zakończy się do końca tego kwartału” – powiedział Pilewski.

Dodał, że na razie wstrzymany został proces sprzedaży Telefonii Podlaskiej, której zakupem było także zainteresowane MNI

Pilewski potwierdził też, że spółka rozważa wejście na rynek telefonii komórkowej jako operator wirtualny. Nie ujawnił jednak, czy firma prowadzi negocjacje w tej sprawie.
hajdi / 2006-05-17 11:26 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Ja trzymam od duzo nizszego poziomu a trzymam bo wiem ze to dobra spolka
hajdi / 2006-05-17 10:44 / "Uznany Gracz Giełdowy"
Luzik bez paniki cierpliwosci

Najnowsze wpisy