Forum
Komentarze użytkownika "hajdi"
Komentarze użytkownika: hajdi
hajdi
/ 2006-02-23 17:19
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Mow se co chcesz oprocz tego ze ja naganiam na MNI
A tak wogole to jestem bardzo zadowolony z dzisiejszej sesji i z tego ze moj portfelik to tak duzo MNI ze wzrosł dzisiaj 9,6% Mogło wiecej ale MCI ktore posiadam dzis odpoczywalo. Korekt sie nie boje bo wiem ze to bardzo przyszlosciowa spolka a moja srednia cena zakupu to 5,74pln
hajdi
/ 2006-02-23 21:54
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
To zapamietaj te słowa bo powtarzac nie bede "MNI to będzie perełka w portfelu w tym roku" Jesli nie zrozumiesz tego co napisałem przeczytaj jeszcze kilka razy na próbe ale po 10 razach daj se spokój
Re: Dalszy ciąg konsolidacji
hajdi
/ 2006-02-23 23:35
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Panowie prosze sie nie pytac mnie o inne spólki niż MNI i MCI bo poprostu sie nimi nie interesuje lub nie wiem za duzo Prosze nie uwazac mnie za guru od wszystkiego bo sa tu lepsi ode mnie ja tylko specjalizuje sie w mni i nic innego mnie nie obchodzi dopuki nie sprzedam mni a nie bedzie to za szybko bo uplynie wiele wody zanim mni osiagnie cene kiedy uznam ze sa bardziej przyszlosciowe spolki
Re: Nihil novi na parkiecie
hajdi
/ 2006-02-24 09:10
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Co to dzis bedzie na MNI? Widze jakies szalenstwo zlecenia po 12 zeta na kupnie. Mysle ze ciut za szybko sie chcemy wspiąć
Re: Nihil novi na parkiecie
hajdi
/ 2006-02-24 10:11
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Orzeł gratulije IDM'a. Bym sie naciągnął ale wszytsko "utopione" w MNI chyba koncówka na +30% (na IDM oczywiście) bo na MNI chyba zmkniecie nieco ponizej wczorajszego zamkniecia
hajdi
/ 2006-02-24 15:20
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Tak jak dzis rano napisalem spodziewam sie dzis malego minusika na zamkniecie i jak dobierac to tylko dzis po ile sie da bo w poniedzialek to moze byc pozamiatane bo jak pokazuje historia MNI czest podaje infa w piatek i nie wykluczone ze cos dzis sie dowiemy ale to moje domysly
hajdi
/ 2006-02-24 15:36
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Tak uciekamy; trzeba odleszczyc papierek :)
Ty widzisz ucieczke a ja swietna okazje do dokupienia (oczywiscie dla tych co maja cash) ja niestety nie mam
hajdi
/ 2006-02-27 14:31
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Szkoda ze nie mi ja mam po tyle wystawione na kupno :)
Re: Surowce rządzą parkietem
hajdi
/ 2006-02-27 17:17
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Orzel kupilem przed zamknieciem MCI po tyle ile ty sprzedawales :))
hajdi
/ 2006-02-27 17:40
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Nie ma innego wyjsci no chyba ze niespodzianka w wynikach jak na netii choc to malo prawdopodobne. Wg mnie spolka skazana na wzrosty i to nie male
hajdi
/ 2006-02-27 18:47
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
podala i sa niezle na pierwszy rzut oka
http://demo.e-pap.pl/espi
Re: Wyższe obroty - szansą na kontynuowanie wzrostów
hajdi
/ 2006-02-28 19:05
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
No ladne jechanko
Na szczescie nie widzialem tego bo bylem na szkoleniu
Mni bardzo mocne jak widac nie zdziwie sie jak jutro bedzie +20 lub +40%
rozczarowalo mnie mci ktore niestety wczoraj dokupilem ach jaka szkoda ze przelewy internetowe tak szybko dzialają nie mial bym wczoraj kasy to bym nie kupil :))
Jutro silne odreagowanie na wiekszosci spolek jak sadze
hajdi
/ 2006-03-01 08:37
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Dzis dzien prawdy na MNI choc wyniki pewnie dopiero po sesji to wczoraj mielismy probke jak bedzie zachowywal sie kurs po wynikach LOTOSU i BH chyba dzis odreagowanie
hajdi
/ 2006-03-01 08:50
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
widze
hajdi
/ 2006-03-01 08:52
/
"Uznany Gracz Giełdowy"
Gratuluje "naciagnientym przeze mnie na MNI nawet nie chcem prognozowac ile pojedziemy w gorke do ogloszenia wygranego przez MNI przetargu na petrotela