Forum

Komentarze użytkownika "Kero"

Komentarze użytkownika: Kero

Kero / 2006-09-01 16:47 / -
Niestety drogi/a exxel muszę zacytować własne słowa
"Balcerowicz jak był tak jest i wcale go nie popieram" aby wskazać na pobieżność w czytaniu.
Dodam jeszcze, że wieszanie psów na kimś kto skutecznie tkwi w finansach bez względu na kolor rządzących przez lat naście jest raczej zwyczajnym pieniactwem a nie argumentem merytorycznym.
Z wieloma decyzjami Balcerowicza nie zgadzam się ale to nie oznacza, że jest winien miernej wilkości kolb kukurydzy na Lepperowym polu.

Re: PO: Wypowiedź Giertycha przelała "czarę goryczy"

Kero / 2006-09-01 16:41 / -
Tylko upośledzony intelektualnie może Kuronia napiętnować.
Należy zatem przeprowadzić rewizję pośród obsady ministerialnej.

Re: Lepper szefem Komisji Trójstronnej?

Kero / 2006-09-01 16:38 / -
Pracodawcy już możecie się bać. Teraz pójdą widły w ruch za plecami.

Dzięki

Kero / 2006-09-01 12:09 / -
Dzięki wszystkim za to co tu piszecie. Mnie to już nie wciągnie a miełem zamiar.
Kero / 2006-09-01 11:27 / -
Wcale tak nie powie.
Powie, że budżet jest niedobry ale dla dobra Polski musimy go przyjąć. I jeszcze powie, że wcale nie chiał nic wymóc na Kaczyńskim:-)

Re: Rząd wysłał do Brukseli strategię dla stoczni

Kero / 2006-09-01 11:25 / -
A czy same stocznie znają ową strategię? Jak znam PiSiorów to z pewnością nie:-)
Kero / 2006-09-01 11:24 / -
Hmmm, brak wiedzy nie uprawnia wcale do bełkotania bzdur na forum.
Balcerowicz to finansista a nie budowniczy dróg. Nie jest także twórcą polskiego nadzwyczaj często głupiego prawa.
To jakieś dziwne zjawisko albo Balcerowicz to rzeczywiście guru bo nawoływania "Balcerowicz musi odejść" słychać od chwili jego pojawienia się w polskich finansach publicznych a póki co nikt nie był w stanie go usunąć. Balcerowicz jak był tak jest i wcale go nie popieram co jednak nie uprawnia mnie to do bełkotania na jego temat. Jaki zatem wniosek? Pewnie sam jest temu winien, że go nie usunęłi:-), albo dlatego, że Czesi mają lepsze drogi.

Re: PiS: Powołamy do życia nową komisję bankową

Kero / 2006-09-01 10:58 / -
Powoływać to PiSoiry potrafią ale sęk w tym, że ci powołani oraz ci z nadania teczkowego nie potrafią nic.
Czekam po roku na to co zdziałały PiSiory w tym czasie poza znieważaniem zacnych osób i oczywiście sprowadzeniem Polski na margines Europy i wyłączne pośmiewisko świata.
Kero / 2006-09-01 10:52 / -
Po za własnym synem nie zatrudniałem małolatów. Nie mam ani czasu ani pieniędzy na szkolenia - od tego są szkoły a nie ja z moimi pieniędzmi. Zwłaszcza, że nie mam szans na zatrzymanie u siebie dobrze wyszkolonego pracownika.

Re: Chcesz być wielki, ugryź psa

Kero / 2006-09-01 08:52 / -
Nie wiem czy z autora teksu jest większy malkontent niż ja czy przejaskrawić chciał świadomie zapęd budowy autostrad w przyszłym o 1km. Wedle mojej wiedzy ma to być 6km a nie aż 7.
Kero / 2006-09-01 08:48 / -
Rzeczywiście panie obserwatorze potrzeba panu wzmocnić wzrok lub choćby słuch - to też wystarczy by nie klepać takich bzdur.
Proszę łaskawie sobie zobaczyć co zostało z Marcinkiewicza a za parę tygodni to już i ślad po nim zaniknie. A także co zostało z pani Glilowskiej, której niestety nie starczyło tyle wyobraźni co posiada Pan Roklita i sprzedała się była na chwilę chuliganom politycznym z PiSuaru.
Ci polityczni terroryści potrzebuja popleczników trzymających im palec w przysłowiowej d***e a nie osobowości politycznych. Wytrawnych osobowości politycznych to boją się jak ognia gdyż w polityce są tak samo rozwinięci jak polskie rolnictwo. PiSiory próbują przekupywać takich ludzi li tylko po to by ich później we własnym śmierdzącym gnieździe zniszczyć. To taka typowo polska specjalność nieudaczników politycznych.

Re: Sądy hojne dla klientów

Kero / 2006-09-01 08:35 / -
I jeśli to zjawisko będzie wzrastało to ni mniej ni więcej wzrastać będą składki na ubezpieczenia wszelkie.

Re: Firmy biją się o czterdziestolatków

Kero / 2006-09-01 08:33 / -
Co za odkrycie? Czyżby dotąd pracodawcy bujali w obłokach?
Przypuszczam, że spadek zarejestrowanych czterdziestolatków ma identyczne podłoże co i młodzianów.

Re: Miotła w fiskusie

Kero / 2006-09-01 08:31 / -
Lekceważenie prawa przez Prawo i Sprawiedliwość - to żart czy bezczelność typowo polska?

Kero / 2006-08-31 16:47 / -
Kto mi powie vczy aby bawić się w tę MM muszę rejestrować się ponownie dla samej tej zabawy?

Najnowsze wpisy