Forum

Komentarze użytkownika "Kero"

Komentarze użytkownika: Kero

Re: Kaczyński: To może być koniec kariery Tuska

Kero / 2006-06-19 13:34 / -
Koniec kariery to kiedyś przerabiali już Kaczyńscy jak ich Wałęsa pogonił. Teraz mają nadzieję, że to oni będą poganiali - zobaczymy, jak mówił Belka pod Belwederem onegdaj.
Kero / 2006-06-14 16:03 / -
Rzeczywiście coś musi być na rzeczy skoro obywatel państwa polskiego wchodząc w posiadanie informacji w jego mniemaniu dotyczących przestępstwa najpierw obwieszcza je w mediach a potem idzie donosić. Nie wiadomo jeszcze tylko po jakim czasie bo wątpię czy niezwłocznie. Zatem oskarżyć go też można o niepowiadomieniu o przestępswie w chwili zdobycioa takiej informacji.
Wedle mojej wiedzy to kolejność winna być odwrotna i to prokuratura decyduje czy zasłyszane plotki można upubliczniać czy też nie. Tymczasem samograj Kurski zachowuje się jakby żył conajmniej na Kazukazie.
Kero / 2006-06-14 15:57 / -
I tą uwagą dziecko dowodzisz, że sens sprawy zmyka Ci zawsze z oczu ale ważna jest zadyma dlatego podtrzymuję j.w.
Kero / 2006-06-14 15:31 / -
Jeśli nawet jest cokolwiek prawdy w tej sprzedaży bilbordów na rzecz kampanii Tuska to nie widzę w tym żadnego przekrętu. Jeśli PZU źle ulokowało swoją kampanię to chciało jak najszybciej pozbyć się "śmierdzącego jaja". Kurskiego zaś krew zalała, że to nie on był taki przebiegły i nie kupił dla swoich tych bilbordów. Gdyby zdążył nie było by sprawy a tak zawiść aż kipi z tego pieniacza.
Kero / 2006-06-14 13:14 / -
Tyle tylko, że demokracja mnie osobiście nie kojarzy się z hamstwem i bezczelnością niekaraną w Polsce właśnie.

Re: PO pozwie J.Kurskiego za wypowiedź o finansowaniu kampanii Tuska

Kero / 2006-06-14 12:57 / -
Myślę, że czas by Kurskiemu tę głaciutką buzię ktoś trochę utrarł bo zachowuje się jak co najmniej nietykalny.
Mnie osobiśćie jego twarz w mediach mdli az zbiera się na wymioty. Taki graczyk populistyczny pieniacz powinien mieć odcięty dostęp od wszystkich mediów. Niech sobie kwacze w jakimś kaczym dołku a nie publicznie.
Apeluję do mediów o to by to co Kurski ma do powiedzenia w mediach kupił sobie za pieniądze a nie bezkarnie i za darmo lży oszczerca kogo tylko chce.

Re: Gilowska: Nie ma powodu do nerwów

Kero / 2006-06-13 16:42 / -
O szczęśliwości wszelka - Zyta jesteś wielka!
34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
na koniec starsze

Najnowsze wpisy