Forum
Komentarze użytkownika "kielich"
Czemu pan Krauze miałby nie sprzedać skoro potrzebuje kasy ?
Na walne ma zabezpieczone poprzednie udziały procentowe. Po nowej emisji odkupi
akcje po 10zł ale on nie my, a około 8mln mu wpadło. Dla nas to dużo ale dla niego może niewiele ale zawsze coś.
Jeśli
akcje chcą sprzedać i jednocześnie kupić w swoim kręgu to dlatego sprzedają teraz po 10zł bo jak po informacji kiedy
akcje by skoczyły po 200zł to jak by kupowali po 10zł .
lamjac w jaki sposób można sprawdzić ile procent akcji zarejestrowanych jest na walne bo 30% watpię zeby bylo pierwszego dnia. ja mam 300 km i nie wiem którego dnia przyjechac. co sądzisz o tym ze po raz drugi podwyższają kapitał na ten sam cel, przeciez poprzednie podwyższenie było warunkowe w celu zagospodarowania i transportu ropy. kwalifikuje się to do pozwu zbiorowego tylko jak zorganizowac tą drobnicę? tu potrzebny jest lenin
do lamjaca
przeczytaj moja wypowiedz z wczoraj z godz 21 i odpowiedz
do lamjaca
Dzięki za informacje ale jeśli liczyleś glosy to napisz czy będzie kworum bo niewiem którego dnia pojechać moja odleglość to 300 km już ją dwarazy pokonywałem
blogoslawiony ten co niewidzial a uwierzyl
blogoslawiony ten co nie widzial a uwierzyl
nie powinnas w takiej sytlacji wchodzic na gielde a teraz to trzmaj i rowno oddychaj bo o zawal latwo
wy odkupcie te
akcje bo0 bedziecie zalowac
strach ma wielkie oczy ja mam ponad 100 tys po 8 zl i nie sprzedaje a wy liczliscie ze wczoraj bedzie wzrost a nie bylo i stad ta panika
asaliah zlamiacem bedziecie tworzyc parafie w trojmiescie
To my akcjonariusze jesteśmy sobie sami winni, że dopuściliśmy do tej sytuacji jak obecna. Gdzie ty byłeś inwestorze mający nadzieję kiedy odbywały się ostatnie trzy walne zgromadzenia na których podjęto emisję siedemdziesięciu milionów akcji ? Ja mieszkam 300km od Gdyni i wyjeżdżałem o trzeciej rano na walne. Oprócz mnie sprzeciwiał się polityce prowadzenia firmy ,,Lamiac". Wówczas prokom i osiedle Willanowskie posiadali nie całe 10%. Obecnie mają już ponad 40% z innymi podmiotami. Teraz szanse zmiany są minimalne. Chcę cię poinformować, że pan Krauze nie uczestniczy w walnych zgromadzeniach. Nadmieniam, że mam ponad 100tyś akcji. Jeśli będziecie się organizować, ja mogę się dołączyć! Rok temu zachęcałem do udziału w walnych zgromadzeniach. Pozdrawiam !
posiedzisz rok na igr to cośkolwiek będziesz wiedział Hej!
dzieki za informacje zastanawiam się czy wogóle warto jechać
do margs 1968
przczytalem pozdrawiam