Forum
Komentarze użytkownika "ŁowcaWykształciuchów"
widzisz źdźbło w oku bliźniego, a nie zauważasz belki we własnym ;-)
Artykuł w roli ofiary stawia Polaków, a w roli oprawcow postkomunistyczną sitwę. Tylko tyle. I aż tyle.
Właściwie nie dziwią mnie twoje problemy z czytaniem ze zrozumieniem, pajacu...
"Aktywność rosyjskiego wywiadu w Belgii, gdzie mieszczą się siedziby NATO i instytucji UE, sięgnęła poziomu z czasów zimnej wojny - ocenił nowy szef belgijskich służb specjalnych Alain Winants.
- Wielu agentów służb rosyjskich prowadzi stale działalność. W większości naszych krajów (Europy Zachodniej) można stwierdzić, że poziom obecności i aktywności jest prawie taki sam, jeśli nie zupełnie taki sam, jak podczas zimnej wojny - oświadczył Winants, cytowany przez belgijski dziennik "Le Soir".
Dodał, że "zainteresowanie rosyjskich służb Brukselą jest ewidentne" i ocenił, że działają one z "pewną agresywnością i pewnym tupetem".
W rozmowie wskazał także na aktywność wywiadu chińskiego w Belgii, która, "ze względu na swoją pozycję, obecność NATO, SHAPE (Kwatera Główna Sił Sojuszniczych w Europie) i Komisji Europejskiej, jest idealnym terenem działania dla różnych służb wywiadowczych" - powiedział Winants."
http://www.rp.pl/artykul/115223,229467_Belgia___rosyjscy_agenci_aktywni_jak_za_zimnej_wojny.html
Plaga paranoi szerzy się lotem błyskawicy. Belgowie takiego paranoika uczynili szefem służb specjalnych. Paranoicy, ci Belgowie. Biedny z nich naród...
obyś ty pajacu sobie tak poradził w życiu, jak poradził sobie Czuma (oby tego nie spiep.rzył jak Dziadek Niesioł czy nieprofesor Bartoszewski). Po tobie Tantaloc pozostanie tylko smród ;-)
nie nazywajmy takich szmat "prasą", to nadużycie ;-)
Re: Dwornik: Sondaże trzeba czytać uważnie
http://wiadomosci.onet.pl/1378623,2677,kioskart.html
Ja też jestem przekonany, że oba sondaże były przeprowadzone rzetelnie i ich wyniki są wiarygodne. Święcie.
Gdybyś faktycznie nie lubiła, gdy ktoś Tobą manipuluje, to już w dawno przejrzałabyś na oczy w sprawie Paliformy.
P.S. Mój dziadek pochodził z Zakopanego ;-)
A czy ja jestem Duchem Świętym, że akurat dziś ccantate to nowe wcielenie wyszczekanej, pryszczatej nastolatki? ;-)
Proszę jakie niezbadane są wyroki Opatrzności. Ramię w ramię z ninioczką przeciwko nagonce cuchnącego Salonu na nowego Ministra Sprawiedliwości.
A propos razwiedki: naprawdę nie zauważyłaś podczas tej nagonki klasycznego deja vu? ;-)
"zbyt inteligentny to ty niestety nie jesteś"
vs
"2009-01-27 14:15:34 | 151.92.176.* | n.
Kochany
ŁowcaWykształciuchów [ NiePOsPOlity Intelekt
to że nie zgadzam się z Twoimi poglądami (...) nie
znaczy że nie doceniam inteligencji i polotu"
Ninioczko, zdaję sobie sprawę, iż kobieta (a szczególnie pryszczata nastolatka) ZMIENNĄ JEST (nawet te zmiany nicków niczym rękawiczek... ;-), ale są pewne granice, których przekroczyć nie wolno (a Ty w tej kwestii właśnie to uczyniłaś ;-)
Ad rem vel Krótka Piłka:
ZA (jak Nasz Płemieł) nowym Ministrem Sprawiedliwości czy PRZECIW (jak Wybiórcza i reszta hołoty)?
Niezmiernie ciekaw jestem, czy ninioczka oraz reszta POmniejszego płazu jest ZA czy PRZECIWKO Czumie. To doskonały test na utajonych sympatyków razwiedki w puli rzekomych sympatyków Paliformy.
to że w redakcji GWnianej jest sporo konfidentów i jeszcze więcej obrońców konfidentów nie znaczy, że oni sterują linią redakcyjną Wybiórczej.
Hahaha....
Ministra Sprawiedliwości, oczywiście... A plusik dla Chyżego za pierwsze postawienie się Salonowi.
to zachowując proporcję - Hankę wypadałoby już teraz wystrzelić w kosmos ;-)
Re: Dzik: Bo każdy pijak to złodziej...
Jakież to miłe obserwować, gdy żydowska gazeta dla Polaków wije się jak opętana, byleby tylko utrącić nowego Ministra Finansów. O sierotach po PZPR z Polityki nie wspomnę, bo się brzydzę...
Trzeba zapisać pierwszy mały plusik na konto Naszego Ryżego Płemieła. Po ponad roku działalności tego nierządu. Niezły wynik... ;-)
Wytykanie "afer" dwudziestolecia międzywojennego, kiedy w przeciągu dwudziestolecia po niesławnym Okrągłym Stole (syndrom grzechu pierworodnego w pełnej krasie) nawet kilku głupich autostrad nie udało się nam wybudować - to naprawdę sPOry tupet...