Forum
Komentarze użytkownika "ludwik11"
Re: Zabójstwo dziecka z ostrzejszą karą? Tego chce Ziobro
to nic nie da, na moje oko, kto ma zabić to zabije, i czy to będzie 25 lat czy dozywiocie to newiele zmieni, bo pzrecież nikt przed zaplanowaną zbrodnią nie kalkuluje na ile lat pójdzie do więzienia
oj oni to starszni są jeśli chodzi i ściąganie długów, znajomemu to nawet na alimenty weszli, chociaż nei wiem czy mieli prawo
Re: "European Voice": Między Polską a USA nie ma już wielkich oczekiwań
nie ma wielkich oczekiwać, bo najwidoczniej w końcu się nauczyliśmy, ze nie mamy prawa albo raczej że nie ma jakiegokolwiek sensu mieć oczekiwania względem USA
podatek dla najbogatszych
Janusz Palikot proponuje aby wprowadzić podatek solidarnościowy, który miałby być nałożony na najbogatszych Polaków i jednocześnie miałby pomóc w walce z kryzysem. Ciekawe czy są jakieś realne szanse na pzreforsowanie tego pomysłu?
wydaje mi sie, ze to są takie spólki zakładane pzrez banki, które nie podlegają kontroli KNW io tym sposobem mogę udzielać pożyczki imijajać pewne restrykcje
opłata za odholowane auto
Byłem wczoraj w delegacji w Poznaniu, zaparkwoałem auto w miesjcu dozowlonym a po powrocie okazało się że właśnie jest odholowywane bo nie zauwazyłem znaku. Nie zauważyłem bo został usunięty!! czy w takim przypadku jeśli to odholowanie było bezprawne muszę ponieść koszty?
Coraz bardziej powszechne stają się te całe parabanki, które mają w ofercie pożyczki na znacznie korzystniejszych - dla nas klientów - warunkach. Tylko czy to jest bezpieczne w ogóle? zaciaganie kredytów w takich instytucjach?
Re: 2-lecie Komorowskiego. PiS wypomina krzyż
PiS chyba nigdy nie odpuści, zawsze będzie ten temat na tapecie, zawsze aktualny i zawsze na czasie, nie sądzę, żeby kiedyś się im znudził
Re: Wypożyczalnia rowerów Veturilo w Warszawie. Sieć już działa
no to i tak lepiej niz kupić własny, bardziej się opłaca chyba, śmigasz gdzie chcesz i kiedy chcesz, zostawiasz w określonych miejscach, jak się nie ma miejsca w domu to już w ogóle czad
Re: Londyn 2012. Slalom canoe otwiera dziś Google
a to teraz każdego dnia będzie jakaś gra nowa? i w ogóle od dawna to jest, czy ten bieg przez płotki był poczatkiem dopiero?
Re: Coraz trudniej o kredyt na mieszkanie, ale prognozy zaskakują
nie ma stabilizacji i długo nie będzie niestety, to faktycznie trochę z palca wyssane, pracuję w branży nieruchomości i wiem jak mniej więcej sytuacja wygląda, prawdą jest tylko to, że będzie faktycznie trudniej o kredyt
Re: Prezes PiS: Michał Tusk zarabia trzy razy więcej niż inni
i w dodatku nie trzy razy więcej niż inni, a tylko trzy razy więcej niż dyżurny ruchu czy ktoś tam, a pomijając już wszytsko, to nie wymagajmy, żeby dostawał najniższą krajową dlatego tylko, ze jest synem premiera
Re: Kontrole na drogach. Trwa akcja "Prędkość"
powinna być codziennie a nie raz na jakiś czas, zeby kierowcy nauczyli się dyscypliny na drogach, tylko u nas są aż tak niepokorni i niezdyscyplinowani, za granicą nie uświadczysz tego za bardzo
umowa kredytowa potrzebna pomoc
JEstem w trakcie załatwiania sobie kredytu i niedługo będę podpisywał umowę kredytową, czy wiecie może gdzie można uzyskać bezpłatną pomoc jakiegoś specjalisty w tej dziedzinie? chcę wiedzieć na co warto zwrócić uwagę, zeby nie wpakować się w kłopoty
zabraknie pieniędzy na świadczenia z ZUS
wezmą pewnie pieniądze z Funduszu Rezerwy Demograficznej, tylko premier musi wydać rozporządzenie, które by umożliwiało taki ruch