Forum

Komentarze użytkownika "ludwik11"

Komentarze użytkownika: ludwik11

Re: Zabójstwo dziecka z ostrzejszą karą? Tego chce Ziobro

ludwik11 / 2012-07-13 14:43
to nic nie da, na moje oko, kto ma zabić to zabije, i czy to będzie 25 lat czy dozywiocie to newiele zmieni, bo pzrecież nikt przed zaplanowaną zbrodnią nie kalkuluje na ile lat pójdzie do więzienia

dług w Providencie

ludwik11 / 2012-07-19 11:29
oj oni to starszni są jeśli chodzi i ściąganie długów, znajomemu to nawet na alimenty weszli, chociaż nei wiem czy mieli prawo

Re: "European Voice": Między Polską a USA nie ma już wielkich oczekiwań

ludwik11 / 2012-07-19 13:01
nie ma wielkich oczekiwać, bo najwidoczniej w końcu się nauczyliśmy, ze nie mamy prawa albo raczej że nie ma jakiegokolwiek sensu mieć oczekiwania względem USA

podatek dla najbogatszych

ludwik11 / 2012-07-25 14:25
Janusz Palikot proponuje aby wprowadzić podatek solidarnościowy, który miałby być nałożony na najbogatszych Polaków i jednocześnie miałby pomóc w walce z kryzysem. Ciekawe czy są jakieś realne szanse na pzreforsowanie tego pomysłu?

parabanki

ludwik11 / 2012-07-30 14:01
wydaje mi sie, ze to są takie spólki zakładane pzrez banki, które nie podlegają kontroli KNW io tym sposobem mogę udzielać pożyczki imijajać pewne restrykcje

opłata za odholowane auto

ludwik11 / 2012-07-31 08:23
Byłem wczoraj w delegacji w Poznaniu, zaparkwoałem auto w miesjcu dozowlonym a po powrocie okazało się że właśnie jest odholowywane bo nie zauwazyłem znaku. Nie zauważyłem bo został usunięty!! czy w takim przypadku jeśli to odholowanie było bezprawne muszę ponieść koszty?

parabanki czy bezpieczne

ludwik11 / 2012-08-03 10:04
Coraz bardziej powszechne stają się te całe parabanki, które mają w ofercie pożyczki na znacznie korzystniejszych - dla nas klientów - warunkach. Tylko czy to jest bezpieczne w ogóle? zaciaganie kredytów w takich instytucjach?

Re: 2-lecie Komorowskiego. PiS wypomina krzyż

ludwik11 / 2012-08-06 15:36
PiS chyba nigdy nie odpuści, zawsze będzie ten temat na tapecie, zawsze aktualny i zawsze na czasie, nie sądzę, żeby kiedyś się im znudził

Re: Wypożyczalnia rowerów Veturilo w Warszawie. Sieć już działa

ludwik11 / 2012-08-09 13:21
no to i tak lepiej niz kupić własny, bardziej się opłaca chyba, śmigasz gdzie chcesz i kiedy chcesz, zostawiasz w określonych miejscach, jak się nie ma miejsca w domu to już w ogóle czad

Re: Londyn 2012. Slalom canoe otwiera dziś Google

ludwik11 / 2012-08-09 14:36
a to teraz każdego dnia będzie jakaś gra nowa? i w ogóle od dawna to jest, czy ten bieg przez płotki był poczatkiem dopiero?

Re: Coraz trudniej o kredyt na mieszkanie, ale prognozy zaskakują

ludwik11 / 2012-08-20 14:35
nie ma stabilizacji i długo nie będzie niestety, to faktycznie trochę z palca wyssane, pracuję w branży nieruchomości i wiem jak mniej więcej sytuacja wygląda, prawdą jest tylko to, że będzie faktycznie trudniej o kredyt

Re: Prezes PiS: Michał Tusk zarabia trzy razy więcej niż inni

ludwik11 / 2012-08-23 11:09
i w dodatku nie trzy razy więcej niż inni, a tylko trzy razy więcej niż dyżurny ruchu czy ktoś tam, a pomijając już wszytsko, to nie wymagajmy, żeby dostawał najniższą krajową dlatego tylko, ze jest synem premiera

Re: Kontrole na drogach. Trwa akcja "Prędkość"

ludwik11 / 2012-08-24 12:21
powinna być codziennie a nie raz na jakiś czas, zeby kierowcy nauczyli się dyscypliny na drogach, tylko u nas są aż tak niepokorni i niezdyscyplinowani, za granicą nie uświadczysz tego za bardzo

umowa kredytowa potrzebna pomoc

ludwik11 / 2012-08-29 09:51
JEstem w trakcie załatwiania sobie kredytu i niedługo będę podpisywał umowę kredytową, czy wiecie może gdzie można uzyskać bezpłatną pomoc jakiegoś specjalisty w tej dziedzinie? chcę wiedzieć na co warto zwrócić uwagę, zeby nie wpakować się w kłopoty

zabraknie pieniędzy na świadczenia z ZUS

ludwik11 / 2012-08-29 11:44
wezmą pewnie pieniądze z Funduszu Rezerwy Demograficznej, tylko premier musi wydać rozporządzenie, które by umożliwiało taki ruch

Najnowsze wpisy