Forum
Komentarze użytkownika "pcu22przemo"
Plebistyt na najlepszą lokate
Według was jaki bank ma najlepiej oprocentowaną lokate
dziękuje wam za opinie były dosyć ciekawe co oznacza że chyba zaryzykuje 20% mego portfela i zagram pozdrawiam
Re: Komentarze do portfela "Big Lebowski"
Myślę że piszący tutaj bardziej cenią sobie własne inwestycje na gpw a nie poprzez fundusze inwestycyjne czy to oznacza że fundusze inwestycyjne są gorsze . Drugie pytanie mam takie czy fundusz investor fiz jest lepszym funduszem od funduszu np akcji czy miś czy można mu zaufać w tych niepewnych czasach czy lepiej np do lutego odpuścić i przeczekać na lokacie choćto tu mało popularne
Re: Investor FIZ, wycena 31.10?
sorki oczywiście chodzi o zysk przepraszam i pozdrawiam
Re: Investor FIZ, wycena 31.10?
na giełdzie moim zdaniem bliżej dołka niż niebios czy investor fiz to dobry fundusz na przeczekanie niepewnych czasów czy znacie lepszy sposób przy założeniu że chcemy mieć dobry zysk zysku
Co myślicie o inwestors fiz chyba moja wiedza nie pozwala mi grać samodzielnie na giełdzie muszę gdzieś przezimować i trochę się poduczyć dziękuje za pomoc
Mam pytanie do doświadczonych graczy co myślicie o giełdzie chińskiej czas z tej giełdy wyjść moje odczucia są takie że balonik zachwile pęknie ale są mądzejsi i bardziej doświadczeni i was proszę o pomoc. Drugie pytanie ile traci się na przewalutowaniu pln na juany i na odwrót czy kalkuluje się w wchodzenie na rynki zagraniczne np na tydzienń a potem powrót na gpw dziękuje za pomoc i życze trafnych decyzji giełdowych pozdrawiam
a ryzyko walutowe tak naprawde niewiem ile kosztuje mnie przewalutowanie pln na juany czy zmiana co 2 tygodnie jest opłacalna ile mnie to będzie kosztować ktoś może to wie
proszę podzielcie się wiedzą jak w legalny sposób ominąć podatek belki i czy są szanse kiedyś na jego zniesienie dziękuje i pozdrawiam
dzięki wszystkim za pomoc w doborze biura maklerskiego wychodzi na to że BOŚ jest najbardziej popularny udanego dnia i jeszcze raz dziękuje
dziękuje nza informacje życzę lepszych informacji z giełdy dla nas w poniedziałek
mam pytanie który z domów maklerskich jest najtańszy a który najlepszy wiem że nie zawsze idzie to w parze zaczynam dopiero i nie chciałbym popłnić błędu dziękuje z góry