Forum
Komentarze użytkownika "r2d2poland"
I jeszcze jedna uwaga .... zobacz na obroty na KGHM ...toż to jakaś KPINA ... ZEROWE SĄ ... widać nikt nie chce sie pozbywać papieru.
e tam takie pod kreska .... luzik do konca miesiaca ...widze ze sie okopuje na 70 zł miedziak to dobrze, bo im twardo sie okopie tym mocniej pojdzie w gorę. Martwi mnie jedynie zachowanie WIGu 20 ze schodzi w dol ...
Nio i mamy przechlapane ;).... od poniedziałku pewnie strajki ...
A kolega te 19-tki to chociaż kolorystycznie dobrał :)
;) burżuj schabowe.... jak sie związki dowiedza ze akcjonariusze jadają schabowe ... to znowu strajki będą .. no ale podzielić się możesz ;)
ŻYCZE SMACZNEGO ....
Miłego wypoczynku (przed wzrostami)
WEEKEND!!!
NIO ...w sumie .... racja.
Mogłby przyjść... mnie tam on nie wadzi ;)...
wychodzi na to ze jednak trzeba przeniesc stolice do Krakowa ;) ...tak wynika z postów poniżej ;)) pozdrawiam ...Na ile sie dzisiaj zatrzymamy ??
Myli się ten tylko co coś robi :) wiec.. Spoko ...ale naprawde myslisz ze poszedłby KGHM o 12% w jednym notowaniu w góre ..( o dól nie pytam bo widziałem ;))) i przeżyłem ;) ....
ja tez .... ale chyba nie ;( albo nie dzisiaj ;(....
A jest szansa aby Ci się komputer powiesił ? ;) .... i tak przez jakis czas "no post" ?
;) jak dla mnie to if: POLANDIA :).... mam swoj mopecik to dojade.... Pozdrawiam
czy przejdzie dzisiaj 72 ??
dzisiaj 18 .... czy jakies wiadomości ważne z KGHM maja nadejść czy mi sie coś pomieszało ? (nt dewidendy) ??
Nio ja oczywiście ..ale moze miejsce ustalimy Wawa ? Krk ? moze inne ?.
i czy Admin moze wpił juz kawe ? bo chyba czas do pracy jak sie czyta co niektore komentarze...