Forum

Komentarze użytkownika "rybka"

Komentarze użytkownika: rybka

rybka / 2007-02-16 17:07 / Tysiącznik na forum
Weksel jest zabezpieczeniem do czasu ustanowienia hipoteki na rzecz banku, więc powinien on być Ci zwrócony lub zniszczony miesiąc-dwa od podpisania umowy. Może nie odebrałeś zawiadomienia o mozliwości jego odbioru, a pracownik, z którym rozmawiasz nie bardzo wie, o co w tym wszystkim chodzi?
rybka / 2007-02-16 16:36 / Tysiącznik na forum
To nie problem!
rybka / 2007-02-16 16:34 / Tysiącznik na forum
Jakie to "opłaty poczatkowe" są w Dom Banku?
rybka / 2007-02-14 08:14 / Tysiącznik na forum
Miesiąc byłem na liście, a na ostatecznej mnie nie ma???
rybka / 2007-02-13 07:17 / Tysiącznik na forum
A on to niby kto, jeśli nie zastępca....Kaczmarka:)

Re: Nowy szef policji

rybka / 2007-02-12 19:23 / Tysiącznik na forum
Nominacja na KGP przypomina mi trochę czasy Rosji Sowieckiej, kiedy to dowódcami mianowano komisarzy ludowych, którzy z wojskowym rzemiosłem nie mięli nic wspólnego.
Co do "cywila" Bieńkowskiego to on chyba jest generałem Straży Granicznej, która charakterem zbliżona jest bardziej do policji niż wojska!
rybka / 2007-02-12 09:19 / Tysiącznik na forum
Pośpiech z Gliwic jedzie 2 godzinki i dość często. Mozna sie jakoś umówić. Co do zapisów, to pewnie sa jeszcze miejsca. Zapytaj Admina

Wiem, że to nie na temat:)

rybka / 2007-02-10 15:32 / Tysiącznik na forum
...ale czy z ktoś z Gliwic jedzie na spotkanie 17 lutego?

Re: Kredyt w DOM BANKu - czy to dobry wybór??

rybka / 2007-02-10 15:18 / Tysiącznik na forum
Polecam!
Wszystkie koszty jasno wymienione, dokładnie sprecyzowana umowa, która normuje zasady na cały okres kredytowania.

Re: Lustracja: Uczeni, dziennikarze i doradcy podatkowi

rybka / 2007-02-09 11:25 / Tysiącznik na forum
Niech mi ktoś wytłumaczy klucz doboru zawodów przeznaczonych do lustracji (naukowcy, doradcy podatkowi!)
Może powinno się zacząć od energetyków i gazowników, bo jako grupa "dewersyjna" mogą narobić więcej szkody niż profesor mikroskopem.
rybka / 2007-02-09 08:33 / Tysiącznik na forum
Musimy być przygotowani na lawinowy zalew "ekspertyz" tworzonych przez wszelkiej maści "ekspertów".
A co do naruszenia "suwerenności" to autor chyba zapomina, że Polska jest członkiem NATO, a chyba w każdym kraju członkowskim tego paktu są amerykańskie bazy wojskowe, bo jak na razie NATO, to głównie USA.
rybka / 2007-02-08 17:44 / Tysiącznik na forum
Jedzie ktoś z Gliwic?
rybka / 2007-02-07 19:11 / Tysiącznik na forum
Z życia wziete:
Klient ma dom w stanie surowym, a pozwolenie na budowe od....trzech dni. Bank wymaga ksero dziennika budowy, ale kierownik budowy "dyga", bo jakos nie bardzo ma on sie do rzeczywistości. Tłumacze, że decyzja uprawomacnia samowolę, ale on nie bardzo wierzy. Dzwoni do Urzędu Miejskiego, gdzie potwierdzaja moje słowa. On nadal nie wierzy i jak powiedział:'boi sie prokuratora". Dziennik bedzie uzupełniał "sukcesywinie"
Ciekaw jestem co powie prokuratorowi, jak mu ktos z drabiby na budowie spadnie?
rybka / 2007-02-07 19:02 / Tysiącznik na forum
A jeden mądry król kiedys powiedział: "Szkoda czasu i atłasu"
Dobrze, że Admin czuwa, bo od "przewijania" to już palec bolał:)
rybka / 2007-02-07 10:54 / Tysiącznik na forum
Niektórzy "szczęśliwcy" płacą od 5 lat kredyt w CHF oprocentowany ponad 5%. Jakie by te koszty nie były, to korzyści są bardzo wymierne.

Najnowsze wpisy