Looblynn
/ 83.28.7.* / 2008-08-30 15:17
Mi to zahacza na artykul na zamowienie ING - tak dobrane kryteria, aby to akurat konto wydawalo sie najtansze. Mojego konta nawet nie ujeli w rankingu. Mam karte Visa Electron i za darmo wyplate w bankomatach PKO BP, KredytBanku, Euronetu, Cash4You i Pocztowego Banku, do tego wyplata nawet bez karty za darmo na kazdej poczcie w Polsce (pare tysiecy miejsc ! )- super sprawa, jak gdzie indziej sie mieszka a gdzie indziej studiuje i jeszcze czasem gdzies wyjezdza. Za granica tez za darmo. Mam dostep przez internet, przez telefon, przez SMS-y. Nawet do domu moga mi przyniesc kase, ale z tego jeszcze nie korzystalem - nie mam problemow z dojsciem na poczte czy do bankomatu, chyba ze moze po jakiejs imprezie zaniemoge, to moze wtedy skorzystam ;) Malo znane, a zaden bank nie ma takiej dostepnosci. Aha, konto prowadzi Bank Pocztowy, kiedys nazywalo sie Giro, teraz Standard. Kto chce, znajdzie info w necie albo na poczcie - ja jestem zadowolony i nie zamierzam zmieniac. I to wszystko za cene 1 browara w pubie.