sarmata_40
/ 31.0.125.* / 2021-07-25 15:11
UWAGA: Poprawiłem pomyłkę w tekście poprzednio zamieszczonym
(Poniższy tekst wysłam mailem do TS.)
Z niecierpliwością będę oczekiwał najbliższego losowania w LOTTO, aby mieć więcej argumentów dla UOKiK wobec nieuczciwych praktyk rynkowych TS, które dotykają znacznej części polskiego społeczeństwa, a nie pojedyńczej osoby, co spełnia podstawowy warunek do rozpatrzenia przez Urząd.
Aktualnie w lotto jest kumulacja 4 000 000 zł w najbliższym losowaniu, czyli dziś 29 lipca br. może tę kwotę TS już przewidział dla „szczęśliwca/ców”. Przecież nie dzięki krasnoludkom Prezes TS, p. Olgierd Cieślik jest na Targowej 25. Nieprawdaż?
Budzi moją wątpliwość dowolne operowanie danymi osobowymi osób, które zdecydowały się na założenie kont do www.gry.lotto.pl z wrażliwymi danymi. Cztery podmioty zewnętrzne i piąty Totalizator Sportowy zgodnie z narzuconym Regulaminem ma prawo do dysponowania nimi. Czy to nie przesada? Czyli żądanie przez TS danych osobowych w szerszym zakresie, niż wymagania banku w celu założenia konta. Motanie się z takim podmiotem za własne, wpłacone na gry pieniądze, jest po prostu nadużyciem. Dlatego też będę pisał do UOKiK, aby poznać prawdę, lub dać po łapach tym, którzy poniewierają biednymi ludźmi i ich marzeniami. Pospolite złodziejstwo pod patronatem Państwa, jak pisze i dosadnie nazywa wielu internautów. Jeszcze jedna istotna uwaga, składać w kolekturach zakłady w ostatniej ustalonej godzinie, aby Ci „specjaliści” od oszustw w losowaniu, nie zdążyli wymienić kul z numerami, które nie zostały przez grających obstawione.