lecimy w pasie 1.41--------1.4240.......na ta chwile 1.4180
zakladam ruch w tym pasie
S&P pod szczytami........zakładam odbicie od 945 i spadek
greenstar
/ 2009-06-05 16:34
/
Pogromca jeleni
bidny.....mnie tez to zmęczyło...........................muszę pobiegać i poglaskać kocurka............narka
sakiewka pełna ..........chyba trzeba troche wiecej lodu naszykowac .......hahahahahahhahahah
kto czytał ten zarobił ..............
na dzisiaj maniek konczy prace .......kosiarka ustawiona :)
green.maniek kill bill hahh zarobione a jak!!
greenstar
/ 2009-06-05 14:56
/
Pogromca jeleni
sierota - polecana para ''Smiesznie chodzi'....trzeba szybko reagować ale nieżle...........hahahah
greenstar
/ 2009-06-05 14:54
/
Pogromca jeleni
to chyba zarobione na zjezdzie na eur/usd u na gbp/usd.................................bidny?
wstepnie odbilo od 945 :)
http://stooq.com/q/?s=es.f
czekamy na info USA - (14.30) publikacja miesięcznego raportu z rynku pracy za maj
a nie jest dobrze...........
i mozliwy gwózdz piatku
USA - (21.00) publikacja danych dot. kredytu konsumenckiego (Oczek. -6 mld USD, Poprz. -11,1 mld USD) za kwiecień
powiedział bym planowo :)
otwieram i zamykam po 3 pipsa ale już mi się nie chce coś się kroi może ?
otwieram i zamykam po 3 pipsa ale już mi się nie chce coś się kroi może ?
rynek konsoliduje sie pod dane z USA
tak to tłumaczyłem ale nie bardzo wiem w którą strone, tak na mój rozum skoro teraz dolar się wzmacnia (śladowo) to znaczy wyprzedają żeby odkupić jak się oslabi ale coś bredze chyba
tak to tłumaczyłem ale nie bardzo wiem w którą strone, tak na mój rozum skoro teraz dolar
się wzmacnia (śladowo) to znaczy wyprzedają żeby odkupić jak się oslabi ale coś bredze
chyba
a/ zalezy jakie wyniki z rynku pracy pojawia
b/ rownie istotne beda rewizje danych po komunikacie - stara sztuczka
niesamowity spokój jak na razie aż nudno
jak pisałem po info kara ze 3.11 //powodzenia// hahaha.......zbliza sie koniec cudow.....
tara
/ 2009-06-05 10:09
/
Tysiącznik na forum
Wiem,ale dzisiejsza cena zakupu to za wysoko.
tara
/ 2009-06-05 10:13
/
Tysiącznik na forum
Chodziło mi o cene w tej chwili moze jeszcze cos sie zakupi ponizej ,trudno musze zrezygnowac ze szpitala .
aktualny wczorajszy watek równiez 4.06
tara
/ 2009-06-05 09:48
/
Tysiącznik na forum
Bidny myslisz ,ze juz nie ma szans zakupic tanszego dolara,kurcze chciałam jechac do szpitala ale widze ,ze chyba musze dzisiaj ostro polowac bo giełdy na plusach a dolar nie chce spadac.
tomek jesli bedize mocniejszy ruch na eur/usd to mozliwe jednak ostatnio cos Oil idzie swoja droga :) w zasadzie wig20 idzie tropem ropy
http://stooq.com/q/?s=cl.f&d=20090605&c=10d&t=l&a=lg&b=0&r=eurusd+wig20
ten 1.424 to jakiś poważniejszy opór czy są w innych miejscach?
giełdy znowu troche up i ropa też nie próżnuje można chyba myśleć że jeżeli przebije 70 $ to szczytem może być więcej niż 1.4240 czy się myle? to pytanie a nie twierdzenie że tak będzie bo to mój domysł a ja cieńki jestem bo początkujący
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.