Maniek____Sierota___Stygniemy czy czekamy na ładunek ..............
Tak obserwujac indeksy zastanawiam sie czy beda powoli stygły......................................................czy jest cisza i czekamy tylko na ładunek i ...........lawina ??
S&P wyraznie nie ma siły.......rusek jak sie dowiedział dzisiaj o spadku produkcji -17% m/m to nawet o dolcu nie gadaja ..................
Ukraina -24% m/m ....................do tego czytam ze ruski niedziwiedz juz nie lubi Mińska
Przy nich USA -1.1%m/m pikuś ........................................jeszcze naprawde przestana kupowac chinskie g..........
Mysle ze ruszy cos rynkiem jak podadza nowe dane dot. bezrobocia w USA w czwartek.chyba że Ben cos jutro powie :)
greenstar
/ 2009-06-17 20:37
/
Pogromca jeleni
buhaaaaaaaaaaaaa
pa:))
greenstar
/ 2009-06-17 20:27
/
Pogromca jeleni
ciekawa jestem co na to Ed - tak na dzień dobry...............pewnie czerwona kartka - jak nic.........hahahhahaa
faja59
/ 2009-06-17 20:36
/
Bywalec forum
green ....to rabin mowi gdzie sie śmiac:)))) a eddek kiedy :))))
sorry bidnymaniek napisz to jeszcze raz -to Twój watek ..............juz mnie nie ma
pa green ;))))
faja59
/ 2009-06-17 20:33
/
Bywalec forum
2009-06-17 20:27:54 | greenstar [ Tysiącznik na forum ]
Re: Maniek____Sierota___Stygniemy czy czekamy na ładunek .............. [0]
ciekawa jestem co na to Ed - tak na dzień dobry...............pewnie czerwona kartka -
jak nic.........hahahhahaa
ale dla kogo ????? eddek bywalcom nie daje redka ,..............zbynek nowy jest ...........musi byc czujny :))))
greenstar
/ 2009-06-17 20:20
/
Pogromca jeleni
faja........ale odważny.........osad. hahahaha,
faja59
/ 2009-06-17 20:24
/
Bywalec forum
2009-06-17 20:20:54 | greenstar [ Tysiącznik na forum ]
Re: Maniek____Sierota___Stygniemy czy czekamy na ładunek .............. [0]
faja........ale odważny.........osad. hahahaha,
rewelacja! :)))))))) przeeeesympatyczne :)))))
O matko ! ja mam na myśli opis gry .............nie udzial w grze hehehe
greenstar
/ 2009-06-17 20:10
/
Pogromca jeleni
Tak
bym obrazowo aktualną sytuację opisał, ha ha ha!!!
w każdym momencie może się odwrócić na pięcie.........................i zmienic kierunek:))
zbynek99
/ 2009-06-17 20:12
/
Bywalec forum
właśnie się nieprzyjemnie rozstali... :)
Bardzo sympatycznie i "pro humanum"
poproszę częściej ;)
pozdr
[Ten komentarz został zgłoszony do usunięcia przez 4 osoby - zakLadka, sierota marycha, greenstar, faja59.]
faja59
/ 2009-06-17 20:17
/
Bywalec forum
2009-06-17 20:12:35 | zbynek99
właśnie się nieprzyjemnie rozstali... :)
ahahahha
zbynek99 jak tak wygląda gra na forexie to ja od dzisiaj sie ucze i tez gram :))))
pozdrawiam :)
zbynek99
/ 2009-06-17 20:33
/
Bywalec forum
ahahahha
zbynek99 jak tak wygląda gra na forexie to ja od dzisiaj sie ucze i tez gram
:))))
pozdrawiam :)
no to są jednak emocje dzisiaj. :)) pozdrawiam :)
greenstar
/ 2009-06-17 19:54
/
Pogromca jeleni
zbynek, nic nie trwa wiecznie, w pewnym momencie korelacje zmieniaja się....trzeba być czujnym
pozdrawiam:))
zbynek99
/ 2009-06-17 20:06
/
Bywalec forum
czujny jestem jak nigdy teraz! :) Ślicznie, dow podpieszcza eur/usd, a ona nie mówi nie, już prawie są razem, i to jest ten moment, jeśli chodzi o północ, bo ona się wacha, i dopiero za chwilę, z oporami pewnymi go opuszcza powoli oddalając się na nord... ;) Tak bym obrazowo aktualną sytuację opisał, ha ha ha!!!
faja59
/ 2009-06-17 20:14
/
Bywalec forum
2009-06-17 20:06:45 | zbynek99
czujny jestem jak nigdy teraz! :) Ślicznie, dow podpieszcza eur/usd, a ona nie mówi
nie, już prawie są razem, i to jest ten moment, jeśli chodzi o północ, bo ona się
wacha, i dopiero za chwilę, z oporami pewnymi go opuszcza powoli oddalając się na
nord... ;) Tak bym obrazowo aktualną sytuację opisał, ha ha ha!!!
:)))))))))))))))))))))
do tego czytam ze ruski niedziwiedz juz nie lubi
Mińska
czyli tzw. plota jest potwierdzona
http://biznes.onet.pl/0,1991818,wiadomosci.html
rusek zbiera kase na całego
greenstar
/ 2009-06-17 17:58
/
Pogromca jeleni
eur/usd - zamknięte.............
ja mialem te usd/jpy zamknołem z -3pipsy,na dziś już koniec bo nie moge śledzic dzieci wróciły ,będe zerkał więc jak by co .....polecam sie, ale tak patrze i jakoś mnie cały czas korci ta pozycja zwłaszcza że teraz byłby malutki plusik
greenstar
/ 2009-06-17 17:51
/
Pogromca jeleni
to masz szansę:))
greenstar
/ 2009-06-17 17:47
/
Pogromca jeleni
tomek - eur/usd porusza jest skorelowany ujemnie do DOW i SP& 500 to pomaga ocenic moment wejscia i wyjscia z pozycji
zbynek99
/ 2009-06-17 19:49
/
Bywalec forum
eur/usd porusza jest skorelowany ujemnie do DOW i SP& 500 to pomaga ocenic moment
wejscia i wyjscia z pozycji
Green, to piękna sprawa jest :))
greenstar
/ 2009-06-17 17:45
/
Pogromca jeleni
tomek -zamknelam usd/jpy
też mi jakoś śmierdzi dałem sl na jeszcze 5 pipsa
greenstar
/ 2009-06-17 17:22
/
Pogromca jeleni
to walczymy razem:)) ja jade na usd/jpy tez oczywiśie eur/usd.....................to moj ulubieniec a zwłaszcza szort....:))
nastepne pas 878-880 .....jakos tak historycznie juz :)
jest potwierdzenie rsi na usd/jpy tzn sie cykam i poprosze o potwierdzenie
w kazdym razie zapraszamy zwłaszcza na japonskie swiece :)
w kazdym razie zapraszamy zwłaszcza na japonskie swiece :)
oplecione kolorowymi wstegami Bollingera :)
moze sierotka sie wypowie wiecej w wolnej chwili :) jak juz ukreca ten sznur na eur.................
ale opory/wsparcia masz po zamknieciach ,po fibo ,po max i min .wazne poziomy na sma , przebicia kanałow itp....to masa wiadomosci i lata pracy
Dziekuje.
Poki co gielda za oceanem zawraca w dol.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.