Prawa Strona
/ 37.30.40.* / 2022-03-03 15:33
Krystian Biarda – skuteczny agent nieruchomości w Warszawie
Nazywam się Krystian Biarda i mam agencję nieruchomości w Warszawie. Posiadam doświadczenie w tej branży, wiedzę o zmieniającym się rynku, jego prawach, a także realne umiejętności, które sprawiają, że potrafię sprzedać praktycznie każdą nieruchomość. Uwielbiam wyzwania, a to oznacza, że podejmuję się każdego zlecenia, nawet pozornie tego niemożliwego i je realizuję na 100%. Moja agencja nieruchomości w Warszawie zajmuje się kompleksową usługą doradztwa nieruchomości, co oznacza, że oferuje zarówno pośrednictwo w kupnie, jak i w sprzedaży mieszkań, lokali użytkowych czy też domów. Sprzedawać mieszkania w Warszawie często wiąże się ze stresem, ale dzięki moim usługom gwarantuję, iż nie będą musieli Państwo się martwić i rzeczywiście zaoszczędzą sporo nerwów. Czas, który Państwu pozostanie, zawsze można wykorzystać na przyjemniejsze rzeczy, choćby hobby. Poza doświadczeniem stawiam także na uczciwość i wzajemne zaufanie. Mogę się więc określić mianem efektywnego i godnego zaufania agenta nieruchomości, czego potwierdzeniem jest zrealizowanie wielu transakcji kupna-sprzedaży mieszkań i lokali użytkowych na tak wymagającym rynku nieruchomości, jakim jest Warszawa.
Jak zostałem licencjonowanym agentem nieruchomości w Warszawie – moja historia napisana wiedzą i doświadczeniem
Ukończyłem studia prawnicze. Doświadczenie zacząłem zdobywać zaraz po otrzymaniu dyplomu. Wyjechałem do Wielkiej Brytanii, gdzie pracowałem jako manager w firmie budowlanej. Podczas tej pracy zdobyłem wiedzę na temat rynku nieruchomości. Poznałem też wysokie standardy Brytyjczyków dotyczące mieszkań. Zrozumiałem, że taką właśnie jakość usług chcę zaoferować klientom w Polsce. Zdobyte doświadczenie sprawiło, iż potrafię dobrać nieruchomość do potrzeb danej osoby. Dziś wykorzystuję tę wiedzę, ale i praktyczne umiejętności w mojej agencji pośrednictwa nieruchomości w Warszawie. Moja praca jest moją pasją i siłą napędową. Realizowanie korzystnych transakcji dla moich klientów i udział w złożonym procesie inwestycyjnym daje mi ogromną satysfakcję. W moim biurze pośrednictwa nieruchomości liczą się dla mnie konkrety. Stawiam tylko na fakty i liczby. Zatem dzięki fachowej wiedzy potrafię skutecznie negocjować ceny, biorąc pod uwagę specyfikę rynku w Warszawie. Gwarantuję przy tym zadowolenie klientów. Lubię wyzwania i nigdy się nie poddaję. Cechuje mnie komunikatywność, ale też odwaga i kreatywność. Do tego jestem zorganizowany i nigdy nie zdarza mi się, abym nie przygotował się do spotkania z klientem. Potwierdzeniem moich kompetencji poza rekomendacją licznych zadowolonych klientów jest też oficjalna licencja pośrednika nieruchomości wydana przez Polską Federację Rynku Nieruchomości oraz członkostwo w Warszawskim Stowarzyszeniu Pośredników w Obrocie Nieruchomościami. Posiadanie licencji, choć nie jest wymagane do wykonywania tego zawodu, dla mnie jest niezbędne, gdyż świadczy o moim poważnym i profesjonalnym podejściu do tematu i jest gwarantem wysokiej jakości usług. Dla mnie liczą się tylko najwyższe standardy i podmiotowe podejście do klienta.
Moja agencja nieruchomości w Warszawie – liczy się profesjonalizm i efekty
Jako zawodowiec i licencjonowany agent nieruchomości w Warszawie wiem, że aby sprzedać mieszkanie w dobrej cenie, nie wystarczy tylko opublikować ogłoszenia na OLX czy Gumtree. Jest to złożony proces, w którym trzeba wykorzystać profesjonalne narzędzia i technologię, a ponadto znać oczekiwania klientów. Dzięki realnym umiejętnościom oraz wiedzy potrafię przygotować dobrą ofertę, ale i wynegocjować świetną cenę. Jeżeli więc zależy Państwu na efektywnej sprzedaży lokum, czy też znalezieniu takiego, które jest Państwa wymarzonym mieszkaniem, to zachęcam do skorzystania z mojej oferty. Zapraszam do mojego biura nieruchomości w Warszawie.