RYZAKANT
/ 83.21.117.* / 2007-07-26 20:23
KIEDY TA BESSA NA mISIE SIE SKONCZY ? CZY KTOś MOZE POWIEDZIEC CZY SA JAKIES OBJAWY STABILONSCI
TaS
/ 2007-07-27 00:09
/
Tysiącznik na forum
Ludzie,
wpadlista w pułapke i DOBRZE WAM TAK :) mowilem - nie znacie sie to nie pchajcie sie w miski
widze,ze forum opanowali żądni zysków, ktorzy powoli wpadaja w panike...
STABILONSC? MISKI? czy aby cos Ci sie nie pomyliło?!
masz czego chciałeś :) a ja mam 10% kapitału na lokatce i jutro jest kapitalizacja :) miło :)
westor kk
/ 83.25.14.* / 2007-07-26 20:26
popytaj BOGA, może powie ;] - albo OJCA RYDZYKA :D
PS. Jak juz będziesz wiedział to powiedz :)
Po co takie głupawe rady? Fakt, że amatorzy miśków ostanio źle śpią i może po prostu chcą jakiejś sensownej konsultacji od specjalistów, doradców czy ludzi, którzy w tym "siedzą " od dawna.
Swoją drogą, modlitwa na pewno nie zaszkodzi ale do O.Rydzyka raczej bym się nie zwracała...
Miśkowicze, trzymajmy się!!!
Autsajder39
/ 2007-07-27 14:59
/
Pan Forumowicz (ponad 500 wypowiedzi)
"głupawe rady" z tego powodu, że gdy wcześniej grzecznie radzimy jak inwestować, trujemy w kolejnych postach o dywersyfikacji i zbalansowaniu portfela to większość mówi: "ok, wszystko fajnie, ale ja chcę 100% zysku i wpakuje wszystko w MiŚka!"
no to teraz trudno nad takimi ubolewać
racja sam dalem wszystko w jednego miska i dzis -2,97% ale mam czas poczekam moze cos sie odrobi ... jednak w najblizszych dniach nie zanosi sie :((( hehe najgorsza rzecz to teraz wyplacac jak stratnym sie jest potrzeba czasuuuuu
Ja juz dzis prawie polowe Misia chcialem konwertowac na Nowa europe bo mnie nerwy zlapaly ale zostawilem wreszcie, jestem twardy - tylko u mnie inna sytuacja bo mam w nim od marca wiec tylko zysk mi kasuje a kapital bezpieczny jest.
To nie jest dobra rzecz konwertować w czasie korekty z jednego akcyjnego fundu w drugi. Straty i tak będą. Rynki nowej europy są co najmniej tak samo nieprzewidywalne w tej chwili jak misie. Jeśli będą kolejne tąpnięcia na giełdach światowych, to inwestorzy w pierwszej kolejności właśnie z takich rynków będą uciekali. Nie ryzykował bym trzymania w takich fundach dużych kwot. Owszem mam taki fundusz w portfelu, ale to tylko 5% jego całkowitej wartości.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.