Forum Forum inwestycyjneWydarzenia

Na giełdzie odreagowanie

Na giełdzie odreagowanie

kingsnake / .* / 2005-04-21 22:49
Komentarze do wiadomości: Na giełdzie odreagowanie.
Wyświetlaj:
orzeł / .* / 2005-04-22 15:54
pAN jErzyka miał racje już chłopaki sprzedają:)
ORZEŁ / .* / 2005-04-22 15:40
nowa gala mi chodzi po głowie co WY NA TO PANIE I PANOWIE:)!?
JOLKA-STUTTGART / .* / 2005-04-24 14:07
Czy wiecie w co teraz najlepiej inwestowac W Polsce???Amoze ktos powie mi jak wyglada opodatkowanie Zyskow z akcji i dywidend ulokowanych w niemieckim banku?czy jest to 15,a moze 20%?Nic nie znalazlam w internecie!
orzeł / .* / 2005-04-22 15:24
a pomyśleć że przedwczoraj chciałem sprzedać pko bp po 26 zł - coś ostatnio błądzę ! tyle tylko że to "ostatnio " strasznie mi się przedłuża w czasie:)
orzeł / .* / 2005-04-22 15:22
przymierzam się do hutmena
orzeł / .* / 2005-04-22 15:19
ja dziś kupowałem ferruma i uwidim czy słusznie na razie good:)
dżeju / .* / 2005-04-22 15:35
orzeł, to coś nie mówił że kupujesz, nie sprzedawałbym!
orzeł / .* / 2005-04-22 15:37
dżejku kochany ja się boję myśleć co tu mówić o mówieniu :)
dżeju / .* / 2005-04-22 15:16
Nie mówiłem, że jak sprzedam Ferrum to pójdzie w górę, nie mówiłem? Ehhhh... czekanie a potem sprzedawanie jak już sytuacja jest beznadziejna, krew płynie po ulicach
strokuś / .* / 2005-04-22 13:17
fajny dzień dzisiajz rana S 50000PKC na agorze - niestety nie załapałem się :(ibs zgodnie z przewidywaniami (choć raz się nie pomyliłem ;))powoli budzi się też talex
orzeł / .* / 2005-04-22 07:57
ja aż się boję głośno "pisać" co według mnie :)ciągle robię porządki w głowie i na parkiecie (przynajmniej tutaj mogę bo w domu mam panele i kafle) Może zdradzę tylko tyle że przy sprzyjających okolilcznościach może będę taki nieco soft i trendy:) pozdrawiam Was i pamiętajcie ważne coby to przyżyć :) konsolidacji się nie boję ale ..... no właśnie patrzę na ceny ibsysa sanwilu i paru innych rzeczy (nie żebym chciał kupować) tylko pocieszam się że gdybym na nich został to pewnie mnie by tu już nie było ........ a tak !?no cóż jestem jeszcze. ratowałem się trochę euro ale jak zwykle nieco za późno zacząłem kupować a teraz wróciłem do mojego prawie starego portfelika - nie umiem się od niego wyzwolić (no z małymi modyfikacjami :) pozdrawiam Was i niech moc będzie z Wami robaczki
dżeju / .* / 2005-04-22 12:55
Orzeł, bój sie Boga, wróciłeś!No to hossa sie zaczynaSpojrzałem na Softa i wygląda całkiem całkiem, ale czy wróci chociaż do 30?Mam ATM ale chętnie odsprzedam, mała płynność, ktoś pilnuje kursu, trend wzrostowy ale przy malejących obrotach, spróbuję wyjść bo coś trójkąt się nie sprawdza. Sprzedałem Ferrum z duuuuużą stratą (kamień z serca ;), kupiłem Eurocash, który wcześniej sam zalecałem.Mam jeszcze PPWK i jak się go pozbędę, to już nie będę wchodził w akcje co wzrosły o 20% jednego dnia, obiecuję...naprawdę nie będę...słowo honoru, że nie...ale jak bumcykcyk ...zresztą zobaczymy, jaka będzie sytuacja :)
kingsnake / .* / 2005-04-21 22:49
PROKOM, SWISSMED, REDAN. POLMOS BIAŁYSTOK :)
anna / .* / 2005-04-22 14:40
Jesteś pewny, że POLMOS BIAŁYSTOK ? Ja czytam same złe informację on tej spółce - cena za wysoka , popyt za strony inst... nie wielki i mało oferują . Czy to jest Twoje przeczucie czy coś więcej ?
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie odpowiedzialności.

Najnowsze wpisy