Ogłoś się, jeśli szukasz pracy, pracownika, wspólnika czy dodatkowego zajęcia
Forumowiczu,
Jeśli szukasz pracy albo pracownika, jeśli masz do zaoferowania czas, szczególne umiejętności, chcesz dorobić; jeśli masz pomysł na biznes - ogłoś się bezpłatnie na forum. Ktoś przeczyta Twoje ogłoszenie, może ludzie, których szukasz...
biuro@chipy.pl
/ 83.23.77.* / 2006-10-20 13:21
Firma z Konina woj wielkpolskie zatrudni elektronika biegłego w programowaniu mikrokontrolerów.Tylko poważne oferty!!
Cvi list motywacyjny na podany E-mail:biuro@chipy.pl
MŁODY AMBITNY PRAWNIK
SZUKA PRACY NA TERENIE WARSZAWY
KONTAKT 0661 225 786
SZANSA
/ 80.51.180.* / 2006-09-20 08:44
Witam jeteś zainteresowany/na ciekawą pracą wysokimi zarobkami doskonaleniem się w zawodzie?Masz min 20 lat wykształcenie średnie jesteś osobą komunikatywną angażującą się w swą pracę skontaktuj się ze mną kejcik0301@op.pl
szansa
/ 80.51.180.* / 2006-09-20 08:39
Szukam do pracy ludzi kreatywnych komunikatywnych z minimum średnim wykształceniem najlepiej z podkarpacia(Krosno) lub małopolski wysokie zarobki w zamian za zaangażowanie kontakt kejcik0301@op.pl
Poszukuję współpracowników (doradztwo finansowe).Wymogiem jest
posiadanie średniego wykształcenia i chęć do pracy.
małg
/ 83.27.117.* / 2007-02-14 23:53
Ksiegowa- wyższe ekonomiczne o specjaliz.ekonomika i org.transportu oraz podyplomowe o specjaliz.rachunkowość, świadectwo kwalifikacyjne MF, 25-letnie doświadczenie zawodowe jako główna księgowa, praca w okolicach Bolesławca Śl.
dominika24
/ 83.21.78.* / 2006-08-16 19:23
Szukam pracy!
witam wszystkich!
Jestem absolwentką Politechniki o kierunku inżynieria środowiska, specjalność: ochrona i kształtowanie środowiska. Ponadto mam wyższe wykształcenie z zakresu bhp i 2-letni staż w tym kierunku. Posiadam prawo jazdy kategorii B, biegle posługuję się pakietem office. Poszukuję pracy w województwie pomorskim, najlepiej okolice Chojnic i Człuchowa.
Grzegorz Laskowski
/ 84.10.207.* / 2006-08-07 08:04
Czterdziestosiedmioletni mężczyzna z potępianą przez innych przeszłością podejmie pracę dającą mu satysfakcję i środki do beztroskiego życia w kraju, który zgodnie z Artykułem pierwszym Konstytucji jest jego dobrem z czego człowiek ten wnioskuje, że jest tego kraju współwłascicielem. E-mail: grzegorzlaskowskisyneloi@tlen.pl
informatyk123
/ 81.190.133.* / 2006-08-02 16:06
Technik Informatyk serwisant z doświadczenie 3-letnim w pracy sklepie/serwisie
komputerowym z
urególowanym stosunkiem do służby wojskowej
poszukuje pracy w Warszawie
Umiejętności:
· Bardzo dobra znajomość sprzętu i oprogramowania komputerowego oraz
wysoka sprawność w usuwaniu problemów sprzętowych
i programowych komputerów PC.
· Bardzo dobra znajomość obsługi komputera w środowisku Windows
· Bardzo dobra znajomość pakietu Office
· Dobra znajomość języka HTML
· Obsługa programów fakturujących Rachmistrz, FPP.
· Administrowanie sieciami LAN/WAN
· Profesjonalna Regeneracja wkładów do Drukarek Atramentowych
· Naprawa i Konserwacja Drukarek Atramentowych
· Obsługa Kasy Fiskalnej
zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail:
informatyk123@o2.pl lub tel.602-472-350
No własnie szukam pracowników więc się ogłaszam !! proszę nie blokować ogłoszeń drogi administratorze!!
SylwiaHinc
/ 81.190.29.* / 2006-07-18 21:33
Czy mogłabym się dowiedzieć czegoś więcej?
ylwiaHinc
/ 81.190.18.* / 2006-07-11 11:54
Posiadam wykształcenie średnie ekonomiczne o profilu: rachunkowość- finanse. Szukam pracy w charakterze asystentki biurowej, do tej pory pracowałam jako sprzedawca na stanowisku: kasjer -sprzedawca. Interesuje mnie praca na terenie Torunia lub w jego obrębie.
bloblo
/ 213.199.225.* / 2006-07-06 14:08
Ludzie po co wam te studia . Polska gospodarka jest zaslaba aby wchłonąć tylu magistrów. Było to wiadomo już dawno a mimo to zdecydowaliście się studiować. Aby któregoś z was zatrudnic kogoś trzeba zwolnić. Na tej zasadzie działają urzedy pracy szkolą, szkolą i szkolą a miejsc pracy nie przybywa bo gdy podejmuje prace bezrobotny to oznacza ze wskoczył na czyjeś dotychczasowe miejsce czyli kogoś zwolniono ale miejsc pracy nie przybyło. Do czego tylu absolwentów ekonomi do układania segregatorów. Weźcie się za konkretną prace wy którzy nie jestescie z elit i nie macie rodziców na wysokich stanowiskach lub dawnych T.W. Węxcie sie za rzemiosło: naprawiajcie obuwie, róbcie fotele bujane z wikliny lub coś innego a nie tylko byscie chcieli za biurkiem poplotkować. A ci co studiuja zarzadzanie i marketing niech się z całej siły pukna w głupi łeb i się zastanowią po co tracą czas. Zarzadzać to wy bedziecie ale na tronie -w toalecie na muszli klozetowej z wysokim oparciem. Oj ciemniaki, ciemniaki i wy twierdzicie, że jesteście bardziej inteligentni od robotnika, ojej ojej...
asta
/ 195.205.23.* / 2007-03-27 18:03
Super głos! popieram w 100 % :)))) mówią, że wyższe wykształcenie sie liczy, bo jest lepiej znaleść pracę. Ale jak wszyscy zaczną studiować i zostaną magistrami..to skąd tyle biur wziąć, żeby tych wszytkich biurokratów pomieścić? a kto je wybuduje najpierw? magister ???
mgr bezrobotna
/ 83.12.140.* / 2006-12-05 17:18
Przykre to, ale masz racje... Młody człowiek zdaje mature.. rodzice mówią - idź na studia, będzie Ci w życiu lżej... Mordujesz się przez 5 lat żeby zdobyć ten świstek papieru i co..?? I idziesz stanąć w kilometrowej kolejce do urzędu pracy.. a tam co?? NIC!!! Co dalej? Jak masz rozum wyjeżdzasz z Polski i zarabiasz pensje prezesa na londyńskim zmywaku.. Nie masz odwagi wyjechać?? To zapominasz o tytułach i zapier*** za 6 stówek w biedronce... Tylko nie zapomnij rano ubrać pampersa..przeto żadna praca nie chańbi...
Ania G.
/ 80.54.131.* / 2006-07-05 11:30
Mam 26 lat.Jestem absolwentką Inzynierii Środowiska Politechniki Śląskiej.Obecnie pracuję jako bibliotekarz. Potrafię obsługiwać komputer,w stopniu średnim znam j.niemiecki.Szukam pracy w obydwu zawodach,Zadowolona byłabym tez zpracy biurowej.Interesuja mnie okolice Tarnowskich Gór,Katowic,Dąbrowy Górniczej.
jestem szefem zespołu agentów , szukam kandydara na swojego asystenta, lub do pracy w zespole.
Biuro mam na terenie Gliwic. Jeżeli Cię interesuje trudna, ale ciekawa praca, albo jest Ci za ciasno w obecnej, czy może potrzebujesz zarobić wiecej........... to mamy o czym rozmawiać.
Ania G.
/ 80.54.131.* / 2006-07-06 15:34
czy mogłabym sie dowiedziec czegoś więcej o tej pracy?
Szukam manicurzystki w nowo otwieranym salonie w Płocku. Umiejętność pracy:żel, akryl
tel6595355490
ania j
/ 84.10.44.* / 2007-01-23 19:51
mam 21 lat, ukonczylam kurs stylizacji paznokci, zakonczonym certyfikatem new nails, w zakresie manicure-pedicure, przedluzania akrylem, zelem oraz technik trwalego zdobienia paznokci
sliwka
/ 83.17.117.* / 2006-03-13 18:00
mam23lata pracowalam4lata w sklepie spozywczym na kasie musialam sie sama zwolnic bo zrobila sie nie mila atmosfera i praca stawala sie meka a raczej ci ludzie z którymi pracowalam,szukam pracy w okolicach Myslenic Dobczyc moze byc Kraków mam srednie o profilu humanistyczno-artystcznym.zawodu wyuczonego niemam bo po szkole musialam isc do pracy,jestem uczciwa szybko sie ucze i potrafie pracowac w zespole.Jesli posiadasz dla mnie jakas powazna i normalna propozycje pracy odeziwij sie.Jestem bez pracy prawie miesiac ale bardzo chce pracowac bo niemam co robic z wolnym czasem a nauczono mnie pracowac i dawac sobie rade w zyciu a bez pracy i pieniazków jest to trudne. Mam nadzieje ze znajdzie sie taka osoba która rozumie takie osoby jak ja.troche sie rozpisalam sorki.POZDRAWIAM I CZEKAM.
marcin.wielgus
/ 217.173.180.* / 2006-07-11 08:56
Witam:)
Poszukuję współpracowników (agentów ubezpieczeniowych). Jedynym wymogiem jest posiadanie średniego wykształcenia no i chęć do pracy...Pozdrawiam
Paweł N.
/ 81.168.234.* / 2006-03-02 15:47
Witam.
Jestem bezrobotnym nauczycielem historykiem, a także z wykształcenia bibliotekarzem. Znam obsługę koputera, język angielski w stopniu średnim. Szukam pracy w zawodach, ale także jako pracownik biurowy, w dziale obsługi klienta w sklepach. Mieszkam w Zielonej Górze. Proszę o kontakt
Szukam wspolmika do działajacego od roku sklepu zoo chetnie akwaryste- wedkarza. Wymagany wklad 7 tys zł. Trojmiasto Chetnie z lokalem w kluczowym miejscu.
Agnieszka Dobrowolska
/ 83.31.90.* / 2006-02-15 18:09
Jetsem studentką 5 roku Akademii Medycznej na wydziale lekarskim w Warszawie. Poszukuje pracy w swoim sektorze, najchętniej w firmie fermaceutycznej np. pomoc przy organizowaniu imprez/ konferencji, akcji promocyjnych.
Cechuje mnie konsekwencja w działaniu i odpowiedzialność w podchodzeniu do wykonywanej pracy.