real
/ 81.219.244.* / 2006-01-20 19:08
Szanowny Panie Gościu - dużo modnych słów, których znaczenia chyba nie rozumiesz (cynizm, demagogia, hipokryzja), dużo epitetów, zero treści, zero argumentów, zero zrozumienia tekstu i zero poczucia humoru!!! Nie muszę się zbytnio wysilać, aby zgadnąć do jakiego ty bractwa należysz. Mogę tylko wyrazić z tego powodu współczucie. Co do twojego pytania jak przyjmę FAKT dogadania się PO z PiS i ich koalicję - odpowiadam - w polityce nigdy nie można mówić NIGDY, choć muszę przyznać, że sobie tego (koalicji PO-PiS) nie wyobrażam, choć żyję na tym świecie już dość długo i wiele już w tym zakresie widziałem. Gdyby jednak doszło do tej koalicji, to byłby to polityczny wyrok śmierci dla PO, myślę że oni o tym też wiedzą, a co za tym idzie, do takiej koalicji nie dojdzie. Jeśli jednak będzie inaczej, to obiecuję, że napiszę na tej stronie, że się myliłem. Ja od ciebie nie będę wymagał odszczekiwania czegokolwiek, jednak mam nadzieję, że jeśli FAKT koalicji PO-PiS nie zaistnieje, to wrócisz na tą stronę i po ludzku napiszesz, że po prostu myliłeś się w swoich ocenach. Tak przynajmniej powinien zrobić uczciwy człowiek, którym jak sądzę jesteś. Umowa stoi!!!!