Witaj, mój kuzyn prowadzi od niedawna sklep internetowy, w którym sprzedaje zabawki sprowadzane z Chin. Z tego, na ile się orientuję, interes kwitnie z dnia na dzień, a on chce zacząć sprowadzać maszyny do gier, zakładam więc, że nie trzeba się ograniczać do jednego towaru. Specjalistką jednak nie jestem,podaję tylko znany mi przypadek:) Firma ma swoją siedzibę we Wrocławiu tak swoją drogą. A jeśli chcesz założyć swoją firmę, głównie bazującą na internecie, to polecam portal, na który ostatnio natknęli się moi rodzice. Firmy.net - polecam, ponieważ można tam za darmo umieścić swoją wizytówkę, a wedle uznania i za jakąś niewielką opłatę dostępne są dodatkowe opcje, w tym pozycjonowanie. Ogłoszenie się na takim portalu jest o tyle fajne, że one ciągle się rozwijają, mają coraz więcej wejść dziennie, reklamując siebie reklamują i Ciebie, masz stały dostęp do raportów z liczby odwiedzin...fajna sprawa, usługa może jeszcze nie tak bardzo popularna wśród mniejszych firm, ale a czasem to będzie standard.