zmartwiona
/ .* / 2004-05-23 22:08
moi drodzy przedmówcy czy nie macie wrażenia, że na naszych oczach ci, którzy próbują nam zamydlić oczy wszechwiedzący o życiu społecznym urządzają sobie wyścigi do eurowyborów ,a wręcz nawet kupują sobie miejsca, bo ja odnoszę wrażenie, że nasze głosy nic nie znaczą wobec ich chęci posiadania i chciwości oraz możliwości zrobienia jeszcze większych przekrętów, jeżeli chodzi o towarzyszy partyjnych, nieważne z jakiej są partii , zmiany nastapiły tylko w trzymaniu sztandarów i lepszych umiejętnościach mydlenia ludziom oczu, dlatego nie mam zamiaru na nikogo głosować, niech teraz jeszcze wybierają się sami co już zaczynają czynić, każdy z nich mówi o Polsce prawa, a tymczasem, korupcja jest tak powszechna jak wypłata za wykonaną pracę po godzinach, przysięga Hipokratesa nic nie znaczy bez wsparcia odpowiedniej grubości kopertą, a Temidzie trzeba kupić bardzo mocne okulary i nie ma czemu się dziwić bo tak jest stara , że to cud, że jeszcze w ogóle widzi, ale tylko tych , którzy nie maja szerokich pleców, myślę, że pod względem jakiejkolwiek sprawiedliwości społecznej nic się nie zmieni jakaby partia nie rządziła w tym kraju ponieważ sparawiedliwość to utopia, ale gdyby było jej choć odrobinę to ludzie nawet by przystali na kolejne wyrzeczenia jestem tylko ciekawa kiedy to wszystko wybuchnie, dlatego ludziom idącym do wyborów jak barany na rzeż, którzy wierzą jeszcze w coś dobrego życzę powodzenia, ja się z tej kolejnej farsy wypisuję i nie bedę pomagać ludziom niekompetentnym w pomnażaniu majątków