Warren B i inni. A' propo PKO BP cytuje calosc mojej reklamacji zlozonej dzisiaj:
"Reklamacja dot.PP Drozapolu. W dniu 10.01.2007 telefonicznie zlozylam zlecenie kupna PP Crozapolu w ilości 7 szt - celem uzupelnienia do juz posiadanych PP , jak akcji, jednakze okazalo sie, ze Pani przyjmująca zlecenie zakupila mi 7 szt. akcji Drozapolu. Stwierdzilam - trudno. ponownie poprosilam o zakup 7 szt PP Drozapolu. Zostalo to wykonane. Po czym zapytalam do kiedy beda zapisy na
akcje Drozapolu. Odpowiedz od 15 do 18.01.07. Dnia 15.01.07 udalo mi sie dodzwonic do biura Waszego,celem zlozenia zapisu na
akcje Drozapolu. Otrzymalam informacje, ze okolo 20 minut jeszcze raz dzwonic, poniewaz nie maja jeszcze tresci "Oswiadczenia", ktore byc mi odczytane, chyba dotyczylo warunkow nabycia akcji przez PP.
Zadzwonilam do biura maklerskiego w dniu 18.01.07 /bo taki byl mi podany termin zapisu na akcje/ i otrzymalam wiadomosc, ze jest juz po terminie w/w zapisu na
akcje. Prosze o logiczne przeanalizowanie mojego rachunku, aby nie potwierdzic przypadku lecz mojego celowego dzialania zakupy dodatkowo PP Drozapolu. Blad w informacji narazil mnie na utrate PP Drozapolu wogole, jak i rowniez zakupu akcji, ktore byly przy PP tansze niz na GPW, Oczekuje satysfakcjonujacego mnie naprawienia moich strat w papierach.
Pisze moja reklamacje dopiero teraz, gdyz wrocilam z tygodniowego wypoczynku z dzieckiem, co nie znaczy chyba, iz za pozno na reklamacje.
Druga sprawa, ktora mnie zbyt intruguje; to dlaczego tylko czasmi udaje mi sie "internetowo"zakupic akcje, Zakup jest ta droga tanszy, zreszta ta droga zakupu dziala szybciej - czyba sie nie myle ?