Petent
/ 83.21.38.* / 2006-07-15 07:20
Wiecie czego polacy chcą? Nie, to Wam powiem, ponieważ ta pisanina,gdyby była na papierze, to można by ją było powiesić w toalecie. Polacy chcą uczciwego kierowania krajem i nie jest
ważne czy będą to czynić bliźniacy czy inny zestaw. Od 1990 roku, cała chołota, która w różnych okresach dorywała się do władzy, miała o niej takie pojęcie jak świnia o parasolu.
Ta banda tylko okradała Polskę i nie ważne są nazwiska. Buzek, Krzaklewski Miller czy Bielecki, a banda od Tuska
robi wszystko aby znowu zacząc odcinać kupony, wyłącznie dla swoich. Nie wiem, czy Kaczyńscy nie będą czynili to samo co poprzednicy. Jeśli nawet nie mają planu gospodarczego, to może są bardziej uczciwi, choć w tej chwili tego nie widać, a może jest to trudne do wykazania w takiej wrzawie ze strony PO. Dajcie im czas, może się coś zmieni. Zobaczcie, korupcja władzy zeszła na najniższe szczeble. Mam sprawę w urzędzie miejskim i ruszyć jej nie mogę ponieważ mój adwersarz opłacił łapówkę niedouczonemu i nieuczciwemu urzędnikowi i co? i nic załatwić nie mogę. Interwencja u v-ce prezydenta, mimo że w rozmowie zgadzał się ze mną całkowicie, kiwając głową, to mam wrażenie, że nic z tego nie rozumiał co mu mówiłem. Sam jest uwikłany w łapownictwo już siedział 3 miesiące, a pewnie pójdzie na dłużej, nic nie mógł załatwić, ponieważ nie może łapownik łapownikowi powiedzieć draniem jesteś. Zeszliśmy na dno, a raczej nasi RZĄDZĄCY, oni umieją rządzić ale nie mają pojęcia o kierowaniu, połowa z nich powinna skończyć w p******
i daj Boże, Ziobro doprowadzi do tego, jeśli też nie zacznie brać.